PowerBuilder Edzések - PowerBuilder.hu

SOCIAL:

Erőemelő Edzések
egy Izmosabb, Erősebb Fizikumért.

Hogyan Néz Ki Egy PowerBuilder Edzés?

Átlagemberekből Sportolókat Csinálunk.

Félprivát Lebonyolítás

A többi PowerBuilderrel egy időben és egy helyen, de tőlük teljesen függetlenül, saját program szerint fogsz edzeni, miközben az edződ végig figyeli minden mozzanatodat és segít, hogy minél hamarabb elsajátíthasd az alapokat.

Erő- és Izomépítés

A célunk az, hogy egyre nagyobb izmokkal és egyre jobb technikával, egyre nagyobb súlyokat tudj megmozgatni. Erről szól az Erőemelés!

Erőemelő Alapok

Az edzések vázát a poweres gyakorlatok alkotják, melyeket izomépítést célzó gyakorlatokkal egészítünk ki a kiegyensúlyozott fizikum építésének érdekében.

Személyre Szabott Edzéstervezés

A fejlődés egyik legfontosabb eleme az edzésterv: ezért ezt kitüntetett figyelemmel kezeljük, és minden Tanítványunknak 100%-ban egyénre szabott programot írunk.

Motiváló Csapat

Nálunk senki sem csak egy időtöltésként tekint az edzésre - mindenki mindent megtesz azért, hogy a jelenlegi szintjéről tovább tudjon lépni. Sportolókat nevelünk Átlagemberekből.

Csak a Meló Számít!

Itt nem az számít, mekkora súlyokkal dolgozol az első edzésen vagy milyen cuccban jössz le. Kezdők és haladók, fiúk és lányok karöltve, egymást segítve nyomják és húzzák a vasakat.

👇 Less Be az Edzéseinkbe 👇

Hol Találhatsz Meg Minket?

Budapesten Négy Helyszínen!

POWERBUILDER HQ

Cím: 1116 Budapest, Nándorfejérvári út 40/a

THOR GYM Óbuda

Cím: 1033 Budapest, Bogdáni út 1.

THOR GYM Zugló

Cím: 1144 Budapest, Füredi u. 72-76

THOR GYM Csepel

Cím: 1211 Budapest, Csepel Művek (Lakatos Utca)

Mennyibe Kerül?

Az Edzések Havidíja

A PowerBuilder Edzések havidíja 25.000 Ft.

Ez magában foglal MINDENT: a teremhasználatot, az állandó edzői felügyeletet és segítségnyújtást, a havonta történő egyéni edzésprogramozást.

All You Can Move kártyával 10.000 Ft kedvezmény a bérlet árából!

Mikor Vannak az Edzések?

Az Órarendünk

A PowerBuilder edzéseket heti háromszor fogod végezni.

Mivel nálunk mindenki egyéni edzésprogram alapján dolgozik, ezért nem kell másokhoz igazodnod: gyere le az általad választott idősávban, és nyomd le az előírt edzésedet, legyen az 1-1.5 (kezdőbbeknek), vagy akár 2-3 óra (haladóbbaknak) hosszú.

(Nálunk nem kell percre pontosan beleférned az edzésidőbe, a megadott idősávon belül akkor jössz és mész, amikor akarsz - az adott idősávban edző sportolóink létszámát pedig úgy igazítjuk, hogy kényelmesen elférjünk a teremben, és ne kelljen várni eszközökre.)

POWERBUILDER HQ

HÉTFŐ-SZERDA-PÉNTEK

07:00-09:00 vagy 17:00 - 21:00

KEDD-CSÜTÖRTÖK-SZOMBAT

17:00 - 21:00 (+ Szombat 9-11)

THOR GYM Óbuda

HÉTFŐ-SZERDA-PÉNTEK

17:00 - 21:00

KEDD-CSÜTÖRTÖK-SZOMBAT

17:00 - 21:00 (+ Szombat 9-11)

THOR GYM Zugló

HÉTFŐ-SZERDA-PÉNTEK

17:00 - 20:00

THOR GYM Csepel

HÉTFŐ-SZERDA-PÉNTEK

17:00 - 20:00

Hogyan Fogunk Segíteni Neked?

...A Legjobb Kezekben Lesz a Fejlődésed!

Személyre Szabott Edzésprogram

A fejlődés és az egy helyben toporgás között a szakszerűen összeállított edzésprogram jelenti a különbséget. Azok a programok, amelyeket neten találhatsz sosem lehetnek tökéletesek számodra, hiszen azok egy általános egyénre lettek kialakítva és nem a Te testedre.

A PowerBuilder edzéseket egy számodra írt, havonta frissülő egyéni edzésprogram alapján fogod végezni, melynek megtervezésekor mindent figyelembe veszünk, amit kell: az edzésmúltadat, a céljaidat, a jelenlegi szintedet, a mozgásod minőségét és ezek segítségével egy olyan programot alkotunk Neked, amely maximális sebességgel visz a céljaid felé.

Tökéletes Technika

Az erőemelő fogásnemek, a guggolás, fekvenyomás és felhúzás a leghatékonyabb erő- és izomépítő gyakorlatok, amelyeket edzőteremben végezhetsz - viszont összetettségük miatt a helyes kivitelezés elsajátítása döntő fontosságú.

A PowerBuilder edzéseken segítünk minden gyakorlatot az alapoktól felépíteni és a számodra tökéletes technikát begyakorolni, haladóbb szinten pedig olyan tippeket kaphatsz, melyek alkalmazásával akár már rögtön érezhető teljesítménynövekedést tapasztalhatsz.Fókuszban az Izomépítés

Edzésrendszerünkben az erőemelő fogásnemek gyakorlása mellett kiemelt figyelmet fordítunk az izomépítésre: azaz ne gondold, hogy minden edzés csak a maxolásról és a nagy súlyokról szól! Az építkezés legalább ennyire fontos, hiszen a súlyokat az izmaid fogják mozgatni, így ha erős akarsz lenni, akkor nem hanyagolhatod el az izomépítésre való törekvést. 

Ehhez előszeretettel programozunk magasabb ismétlésszámos, izomépítésre fókuszáló edzésblokkokat, illetve állandó jelleggel használunk testépítő-jellegű gyakorlatokat az elmaradt területek felhozására.

Mobilitás, Hajlékonyság

Ahhoz, hogy a tested erősebbé és izmosabbá változtasd, egy stabil alapra, egy jól működő vázra van szükséged, és sajnos ez jó eséllyel nincs meg; a modern életmód ‘áldásos’ hatásai, a rossz mozgásminták berögződése vagy egyeseknél a túl korai sportspecializáció eredményeiként, a mozgásunk messze van azoktól az anatómiailag optimális mozgásmintáktól, melyek segítségével biztonságosan és eredményesen mozoghatunk.

A PowerBuilder edzéseken a tökéletes mozgás megteremtése az elsődleges cél, ennek érdekében egy alapos állapotfelmérés során megkeressük azokat a ‘fékeket’, melyek a teljesítményedet korlátozzák és nagy erőkkel dolgozunk ezek megszüntetésén, feloldásán.

Versenyzési Lehetőség

Hiszünk abban, hogy a lehető leggyorsabb fejlődéshez szükségünk van konkrét, kézzel fogható célok kitűzésére: erre pedig a versenyzés a legjobb megoldás.

Kezdőbb Tanítványaink számára a háziversenyeinken biztosítunk megmérettetési lehetőséget, ha pedig komolyabb szinten szeretnél versenyezni, akkor is tökéletes kezekben leszel, hiszen mára Magyarország legnagyobb versenyzői csapatával büszkélkedhetünk, köztük több Magyar Bajnokkal és csúcstartóval, valamint Európa-Bajnoki érmessel.


Biztos, Hogy Neked Való Ez?

Tanítványaink Mondták Rólunk

"Rengeteget fejlődtem a csatlakozásom óta!"

A konditermi edzésekkel elkezdtem stagnálni, és ízületi fájdalmaim is voltak - PowerBuilder Csapathoz való csatlakozásom óta ezek a problémák már a múlté, rengeteget fejlődtem, tetszik az edzők technikai alapossága, a csapatszellem és a tudatos edzéstervezés, a házi erőemelő versenyek pedig hatalmas motivációt adnak.

HUJBER JÁNOS  //  PowerBuilder 2016. március óta

"Itt valóban sportolónak érzem magam!"

A PowerBuilder rendszerben valóban sportolónak érzem magam, minden edzésnek jelentősége van és látom, hogy merre tart a fejlődésem. A gondosan összerakott edzésprogram hónapról-hónapra közelebb visz a céljaim felé, újra van kedvem tudatosan kajálni és minden edzést nagyon várok!

DOSZPOD BALÁZS  //  PowerBuilder 2017. szeptember óta

"Egy értékes emberekből álló közösségre találtam!"

Egy olyan szuper összetartó közösségre/csapatra találtam, ahol értékes, értelmes, hasonlóan gondolkodó, a céljaikért keményen küzdő, igazán motiváló emberekből valódi barátokat szereztem. Kitartóbb vagyok, megtanultam küzdeni az álmaimért nem csak otthon sírni értük. Megtanultam értékelni az apróbb kitűzött célokat, megtanultam hinni magamban és azt is, hogy a befektetett munka mindig meghozza a gyümölcsét! És ez a fejlődés, az életem minden területére rányomta a bélyegét.

CZELLÉR ZSANETT  //  PowerBuilder 2016. augusztus óta

"Alig várom minden nap, hogy beállhassak a súly alá!"

A PowerBuildernek köszönhetően találtam egy hobbit, amit szeretek. Teljesen más úgy lemenni egy edzésre, hogy az ember kötelességnek érzi, mint úgy, hogy tényleg szereti és alig várja, hogy megint beálljon a súly alá. De talán még ennél is fontosabb, hogy részese lehetek egy nagyon jó és motiváló emberekből álló Csapatnak."

KÖVESD VIKTOR  //  PowerBuilder 2015. augusztus óta

"Nagyon jó érzés, hogy hétről-hétre látszik a fejlődés!"

Végre megtaláltam azt a sportot, amit szívesen csinálok, mindig várom a délutánt, hogy elkezdődjön az edzés. Nagyon motiváló a társaság és az edzőm is. Tetszik, hogy minden edzés jó hangulatban telik, de azért persze mindenki keményen dolgozik. Az pedig nagyon jó érzés, hogy hétről hétre látszik a fejlődés, egyre nagyobb súlyokkal dolgozom!

DOMJÁN DIÁNA  //  PowerBuilder 2018. február óta

"Itt motivált, és motiváló emberek között tudok edzeni!"

Itt nem csupán motivált és motiváló sportolók közt tudok edzeni, de szerencsém volt megismerni olyan embereket akiket bátran nevezhetek barátaimnak… ugyanis nem csak felületes, merev és csupán önmagukkal foglalkozó karaktereket ismertem meg, hanem igazi egyéniségeket. És szerintem ez az egyik legnagyobb "ereje" a PWB-nek.

KOVÁCS GERGŐ  //  PowerBuilder 2017. december óta

Készen Állsz, Hogy az Edzéseidet egy Új Szintre Emeld?

Kattints, töltsd ki az űrlapot, és hamarosan megkeresünk a további lépésekkel kapcsolatban!