PowerBuilder Edzések – PowerBuilder.hu

Erőemelő Edzések 
egy izmosabb, erősebb fizikumért. 

Hogyan Néz Ki Egy PowerBuilder Edzés?

...ahol minden az erő- és izomépítésről szól!

Félprivát lebonyolítás

Technikai segítséget és edzésprogramot kapsz tőlünk, de akkor jössz és addig edzel, amíg szeretnél! 

Erő- és izomépítés

A célunk az, hogy egyre nagyobb izmokkal és egyre jobb technikával, egyre nagyobb súlyokat tudj megmozgatni. 

Erőemelő alapok

A guggolás-fekvenyomás-felhúzás 'szentháromságát' kiegészítjük testépítő jellegű gyakorlatokkal, és mobilizáló technikákkal.

Személyreszabott edzésprogramozás

Az edződ által havonta kizárólag Számodra megírt, egyéni edzésprogramod alapján fogsz haladni céljaid felé.

Motiváló csapat

Nálunk senki sem csak egy időtöltésként tekint az edzésre - mindenki célokkal rendelkezik és mindent megtesz azok eléréséért.

Kezdők és haladók

Csoportjainkban mindenki egyéni edzésprogram szerint dolgozik, így kezdők és haladók, fiúk és lányok karöltve, egymást segítve nyomják és húzzák a vasakat.

Kiket Keresünk Csapatunkba?

...Te leszel a következő PowerBuilder?

 • Motivált vagy.
  Nem a kifogásokat keresed, ha valamit elhatározol, azt végigcsinálod. Nem egy időtöltésként, hobbiként gondolsz az edzésre, hanem életed fontos részeként - vagy legalábbis azzá akarod tenni.
 • Szeretsz terv szerint, precízen dolgozni.
  Élvezed a tervszerű edzést, és tudod, hogy eredményeket csakis így lehet elérni. Nem azért akarsz lejárni edzeni, hogy elfáradj vagy bedurranjanak az izmaid, hanem azért, hogy fejlődj.
 • Vonz az ERŐ.
  Mindig is érdekelt, mekkora erő lakozhat benned, mi az, amire képes lehetsz. Szeretnél minél több tárcsát pakolni a rúdra, és egyre több elismerő pillantást bezsebelni az erőszinted miatt.
 • Egy összetartó, támogató közösségbe szeretnél tartozni.
  Szeretnéd, hogy az úton mások is melletted legyenek, támogassanak, példát mutassanak. Úgy gondolod, hogy Csapatként sokkal többre lehetünk képesek, mint egymagunk.

Hol Találhatsz Meg Minket?

Budapesten négy helyszínen!

THOR GYM Újbuda

Cím: 1116 Budapest, Nándorfejérvári út 40/a
Web: www.thorujbuda.hu

THOR GYM Óbuda

Cím: 1033 Budapest, Bogdáni út 1.
Web: www.thorobuda.hu

THOR GYM Zugló

Cím: 1144 Budapest, Füredi u. 72-76
Web: www.thorzuglo.hu

GYM BOX Fitness

Cím: 1203 Budapest, Bíró Mihály u. 3.
Web: www.gymboxfitness.hu

Mennyibe Kerül?

Az Edzések Havidíja

 • All You Can Move kártyával 10.000 Ft kedvezmény a bérlet árából!

Mikor Vannak az Edzések?

Az órarendünk

A PowerBuilder edzéseket heti háromszor fogod végezni.

Mivel nálunk mindenki egyéni edzésprogram alapján dolgozik, ezért nem kell másokhoz igazodnod: gyere le az általad válaszott idősávban és nyomd le az előírt edzésedet, legyen az 1 (kezdőbbeknek), vagy akár 2-3 óra (haladóbbaknak) hosszú.

(Nálunk nem kell percre pontosan beleférned az edzésidőbe,  a csoportok létszámát a terem befogadóképességéhez képest úgy terveztük, hogy ne kelljen kapkodnod az edzéseddel - az a lényeg, hogy kihozd minden edzésedből a maximumot!)

THOR GYM Újbuda

HÉTFŐ-SZERDA-PÉNTEK

07:00-09:00, 17:00 - 21:00​

KEDD-CSÜTÖRTÖK-SZOMBAT

17:00 - 21:00 (+ Szombat 9-11)​

THOR GYM Óbuda

HÉTFŐ-SZERDA-PÉNTEK

17:00 - 21:00​

KEDD-CSÜTÖRTÖK-SZOMBAT

17:00 - 21:00​ (+ Szombat 9-11)

THOR GYM Zugló

HÉTFŐ-SZERDA-PÉNTEK

17:00-21:00

KEDD-CSÜTÖRTÖK-SZOMBAT

18:00 - 20:00 (+ Szombat 10-12)

GYM BOX Fitness

HÉTFŐ-SZERDA-PÉNTEK

17:00-20:00

Hogyan Fogunk Segíteni Neked?

Bízd ránk a fejlődésed!

Személyreszabott edzésprogram


A fejlődés és az egyhelyben toporgás között a megfelelően összeállított edzésprogram jelenti a különbséget. Azok a programok, amelyeket neten találhatsz sosem lehetnek tökéletesek számodra, hiszen azok egy általános egyénre lettek kialakítva és nem a Te testedre. 

A PowerBuilder edzéseket egy számodra írt, havonta frissülő egyéni edzésprogram alapján fogod végezni, melynek megtervezésekor mindent figyelembe veszünk, amit kell: az edzésmúltadat, a céljaidat, a jelenlegi szintedet, a mozgásod minőségét és ezek segítségével egy olyan programot alkotunk Neked, amely maximális sebességgel visz a céljaid felé.

Tökéletes technika


Az sok izmot igénybevevő, nagy súlyok használatát lehetővé tévő erőemelő fogásnemek segítségével tudjuk a legtöbb izmot és erőt építeni, azonban a legnagyobb veszélyt is ők hordozzák magukban: ha helytelenül végzed a guggolást, fekvenyomást, felhúzást és az ehhez hasonló alapgyakorlatokat, akkor jobb esetben stagnálni fogsz a rossz technika miatt, rosszabb esetben pedig meg fogsz sérülni.

A PowerBuilder edzéseken segítünk minden gyakorlatot az alapoktól felépíteni és a számodra tökéletes technikát begyakorolni, haladóbb szinten pedig olyan tippeket kaphatsz, melyek alkalmazásával akár már rögtön érezhető teljesítménynövekedést tapasztalhatsz.Mobilitás, hajlékonyság


Ahhoz, hogy a tested egy jobban terhelhető, zsírmentesebb, izmosabb géppé alakítsd, egy stabil alapra, egy jól működő vázra van szükséged, és sajnos ez jó eséllyel nincs meg; a modern életmód ‘áldásos’ hatásai, a rossz mozgásminták berögződése vagy egyeseknél a túl korai sportspecializáció eredményeiként, a mozgásunk messze van azoktól az anatómiailag optimális mozgásmintáktól, melyek segítségével biztonságosan és eredményesen mozoghatunk. 

A PowerBuilder edzéseken a tökéletes mozgás megteremtése az elsődleges cél, ennek érdekében egy alapos állapotfelmérés során megkeressük azokat a ‘fékeket’, melyek a teljesítményedet korlátozzák és nagy erőkkel dolgozunk ezek megszüntetésén, feloldásán.

Versenyzési lehetőség


Az erőemelés az a sport, melyben hétről-hétre, hónapról-hónapra bebizonyíthatod önmagadnak, hogy kemény és tudatos munkával, valamint egy precízen tervezett és végrehajtott programmal bármit elérhetsz, és képes vagy önmagad legyőzésére

Nem akarunk mindenkiből versenyzőt faragni (hiszen a versenysport egy csomó áldozatot követel, amit sokan nem szeretnének meghozni), de háziversenyeinken rendszeresen lehetőséget biztosítunk Neked is arra, hogy bizonyíts önmagadnak.

Ha pedig komolyabb szinten szeretnél versenyezni, akkor tökéletes helyen vagy, hiszen mára Magyarország legnagyobb versenyzői csapatával büszkélkedhetünk, köztük több Magyar Bajnokkal és csúcstartóval.

Biztos, Hogy Neked Való Ez?

Tanítványaink mondták rólunk

A PowerBuilder előtt több évig jártam edzőterembe, ahol az első évben még éreztem/láttam a fejlődést, aztán jött a stagnálás és a különböző fájdalmak itt-ott. Utólag nézve az volt a gond, hogy rossz volt a technikám, nem volt kidolgozott tervem és hiányzott a megfelelő motiváció.

A PowerBuilder Csapathoz való csatlakozásom óta ezek a problémák már a múlté, rengeteget fejlődtem, tetszik az edzők technikai alapossága, a csapatszellem és a tudatos edzéstervezés, a házi erőemelő versenyek pedig hatalmas motivációt adnak. 

Hujber János
Gebri Ákos

Sok év sportolás, számtalan sérülés, törés, szakadás és folyamatos izületi fájdalmak után döntöttem el, hogy olyan sporttal akarok foglalkozni a jövőben, amit

nem leépít, hanem egészségesebbé tesz, erre pedig a PowerBuilder a legalkalmasabb rendszer.

A folyamatos erőfejlesztés, izomépítés és a megnövekedett izületi mobilitás mind-mind hozzásegít az egyéni célok eléréséhez . Erősnek lenni pedig elég menő, még akkor is, ha tudod: soha nem vagy ELÉG erős!

Egy éve kezdtem el PowerBuilder edzésekre járni, hogy az ülőmunka során kialakult hátproblémáimat, illetve kezdődő súlygyarapodásomat még időben megakadályozzam.

Akkor még nem gondoltam, hogy egyszer majd felemelek 90 kilót, megcsinálok sorozatban 10 fekvőtámaszt s még húzódzkodni is képes leszek... ezeken azonban már túl vagyok, melynek köszönhetően felépült korábban nem létező önbizalmam, és alig várom az újabb mérföldkövek elérését. 

Fekete Angéla