PowerBuilder Online Coaching – PowerBuilder.hu

Online segítségnyújtás 
erő- és izomnövelő edzéseidhez

Az országban egyedülálló szolgáltatásunkkal, neten keresztül
segítünk edzéseid programozásában, táplálkozásod optimalizálásában és a gyakorlatok helyes technikájának csiszolásában.

Kíméld meg magad a további tévutaktól és zsákutcáktól, engedd, hogy kezünkbe vegyük a fejlődésed!

Mi az az Online Coaching?

Mi adjuk a szakértelmet, Neked már 'csak' edzeni kell.

Edzésprogramozás

Havonta frissülő, 100%-ig Rád szabott edzésterv a Te céljaidnak, adottságaidnak és lehetőségeidnek megfelelően, napjaink tudományos elvei mentén felépítve.

Rendszeres konzultáció

Heti rendszerességű videós vagy e-mailes konzultáció, az előző hetedre reflektálva és esetleges módosításokat eszközölve.

Versenyfelkészítés

Csapatunkban számos erőemelő versenyző útját egyengetjük, ha Neked is célod egy versenyre való felkészülés, jó kezekben leszel.

Étrend tanácsadás

Táplálkozási naplód rendszeres ellenőrzésével lépésről lépésre alakítjuk ki azt az étrendet, amit be tudsz tartani és eredményt is hoz.

Videós technikai tanácsadás

Te levideózod a gyakorlataidat, mi pedig segítünk tippekkel a technika csiszolásában és a hatékonyság növelésében.

Alapos kezdeti felmérés

100+ kérdést tartalmazó kezdeti interjút követően videón felmérjük alapvető mobilitási képességeidet, szükség esetén nyújtó/mobilizáló gyakorlatokat adunk.

Kinek ajánljuk?

Te vagy az ideális Tanítványunk, ha...

 • Rutinosan mozogsz az edzőteremben, és van legalább fél éves tapasztalatod a súlyzós edzésben.
 • ​Motivált vagy és célod az erő- és izomnövelés
 • Tudsz guggolni, fekvenyomni és felhúzni - legalább alapvető szinten.
 • Nincs semmilyen betegséged, amely közbeszólhat a közös munkának.
 • Nincs semmilyen nagyobb sérülésed, amely inkább gyógytornász/orvos segítségét igényli.
 • Precíz és alapos vagy, hajlandó vagy hetente videózni és feltölteni a gyakorlataidat és rendszeres e-mailes beszámolót küldeni Edződnek

Mennyibe kerül?

A konstrukciók havidíja

ONLINE COACHING

Személyes találkozó nélkül - azoknak, akik az olcsóbb megoldást szeretnék, vagy messze laknak Budapesttől

 • Személyre szabott edzésprogram
 • Személyre szabott táplálkozási program
 • E-mailes segítségnyújtás 24 órán belül
 • Hozzáférés az edzéstechnikai videókhoz
 • Táplálkozási napló heti ellenőrzése
 • Személyes találkozó

14.900 Ft / hónap

HYBRID COACHING

Havi egy személyes találkozóval - azoknak, akik biztosra akarnak menni és a legjobb megoldást választani

 • Személyre szabott edzésprogram
 • Személyre szabott táplálkozási program
 • E-mailes segítségnyújtás 24 órán belül
 • Hozzáférés az edzéstechnikai videókhoz
 • Táplálkozási napló heti ellenőrzése
 • Havi egy személyes találkozó (közös edzés)

19.900 Ft / hónap*

* Az edzőterem látogatásához szükséges napijegy árát (1500 Ft) nem tartalmazza!

Hogyan fogunk segíteni Neked?

Módszereinkről

Személyreszabott Edzésprogram


A fejlődés és az egyhelyben toporgás között a megfelelően összeállított edzésprogram jelenti a különbséget. Azok a programok, amelyeket neten találhatsz sosem lehetnek tökéletesek számodra, hiszen azok egy általános egyénre lettek kialakítva és nem a Te testedre. 

A PowerBuilder edzéseket egy számodra írt, havonta frissülő egyéni edzésprogram alapján fogod végezni, melynek megtervezésekor mindent figyelembe veszünk, amit kell: az edzésmúltadat, a céljaidat, a jelenlegi szintedet, a mozgásod minőségét és ezek segítségével egy olyan programot alkotunk Neked, amely maximális sebességgel visz a céljaid felé.

Ha szeretnél ízelítőt kapni arról, hogyan néz ki nálunk egy edzésprogram, kattints ide!

100+ Edzéstechnikai Videó


Az edzésprogramon kívül a gyakorlatok kivitelezése is döntő fontosságú: ezért elkészítettünk egy több, mint 100 gyakorlatból álló edzéstechnikai videógyűjteményt, melyen mi, a PowerBuilder edzői mutatjuk be a gyakorlatokat és tanítunk a meg a kivitelezés technikájának fontos szabályaira.

Ezt utána természetesen ellenőrízzük is videós formában: Te csak letámasztod a mobilod edzésen és rögzítesz minél több gyakorlatot minél több szögből, mi pedig hetente átnézzük a videókat és hasznos tanácsokkal látunk el a technika csiszolását illetően.
Mobilitás, hajlékonyság


Ahhoz, hogy a tested egy jobban terhelhető, zsírmentesebb, izmosabb géppé alakítsd, egy stabil alapra, egy jól működő vázra van szükséged, és sajnos ez jó eséllyel nincs meg; a modern életmód ‘áldásos’ hatásai, a rossz mozgásminták berögződése vagy egyeseknél a túl korai sportspecializáció eredményeiként, a mozgásunk messze van azoktól az anatómiailag optimális mozgásmintáktól, melyek segítségével biztonságosan és eredményesen mozoghatunk. 

A PowerBuilder Online Coaching csatlakozási folyamata egy videós mobilitási felméréssel kezdődik, amely alapján szükség szerint nyújtó, mobilizáló gyakorlatokat adunk edzés előttre, utánra és házi feladatként. 

Táplálkozási tanácsadás


Természetesen az edzés önmagában nem elég, hiszen a fizikumunk átalakításához az étrendünknek is úgy kell felépülnie, hogy támogatni tudja céljainkat. Azonban ezt nem intézhetjük el annyival, hogy ‘egyél napi ötször csirkerizst, meg sok zöldséget’, hiszen mindenkinek más-más az életvitele, a főzésre fordítható ideje és energiája, valamint ízlése.

A számodra tökéletes étrend tervezését ezért nem sablonokkal és minta-étrendekkel segítjük, hanem személyreszabott tanácsadással: a jelenlegi táplálkozási rutinodat lépésről lépésre igyekszünk jobbá tenni, folyamatos naplózással és betartható változtatásokkal.

Versenyzési lehetőség


Az erőemelés az a sport, melyben hétről-hétre, hónapról-hónapra bebizonyíthatod önmagadnak, hogy kemény és tudatos munkával, valamint egy precízen tervezett és végrehajtott programmal bármit elérhetsz, és képes vagy önmagad legyőzésére

Nem akarunk mindenkiből versenyzőt faragni (hiszen a versenysport egy csomó áldozatot követel, amit sokak számára nem ésszerű döntés meghozni), de ha ilyen ambíciód vannak, száz százalékosan támogatjuk azt, hiszen mi, az edzők is aktív versenyzők vagyunk ebben a sportban és számos Tanítványunkat készítünk fel időről-időre a rangosabb hazai versenyekre.  

Biztos, hogy Neked való ez?

Tanítványaink mondták rólunk

Igazi gyúrósként, az osztott edzéstervek világából érkeztem, a fejlődésben megrekedve és nem kicsit elbizonytalanodva, hogy jó úton járok-e?

Az Online Coachingtől nemcsak a Zsolt többéves tapasztalatát, hozzáértését, szakmai tudását kaptam, hanem végre mérhető változásokat mind izomtömegben, mind erőben: soha nem gondoltam volna, hogy ekkora súlyokat képes leszek megmozgatni.

Izgalommal várom minden ciklus elején az edzéstervet, amikor is számokban kifejezve látom, hogyan fogok edzésről-edzésre, hétről-hétre erősödni, fejlődni. Azt is tudom, hogy a ciklus végére ezek a számok már nemcsak víziók lesznek, hanem reálisan elért eredmények!

Gaál Heni
Nagy Péter

8 hónappal ezelőtt ismertem fel, hogy bizony gyenge vagyok és ez így nem mehet tovább. Akkoriban súlyemeléssel próbálkoztam, ahol ez különösen nagy gondot jelentett.

A problémámra a választ a PowerBuilderré válás jelentette - az életem egy teljesen új szintre emelkedett, ahogy a rúdra rakott tárcsák számával arányosan az önbizalmam is gyarapodott.

Lettek céljaim és kaptam egy tervet, hogy ezeket mind meg tudjam valósítani. Újra elérhető közelségbe került a verseny szintű sportolás is, amiért szintén borzasztóan hálás vagyok.

Az Online Coachinghoz való csatlakozással egy teljesen egyénre szabott, személyes edzés- és kajatervet kaptam, valamint állandó kontrollt... ezek pedig fél év alatt teljesen új szintre emelték az edzéseimet.

A közös munka a professzionális szemléletnek köszönhetően hihetetlenül eredményes és élvezetes. Úgy érzem, hogy az erőfeszítéseim kétszerese térült meg - ami a napi 8-10 óra munka mellett egy hatalmas fegyvertény, hiszen így nincs elvesztegetni való időm.

Pettendi Attila
Salga Zsolt

Az elmúlt hónapoknak közös munkájának köszönhetően a fizikumom és erőszintem terén életem legjobb formájában vagyok.

A folyamatos progresszív és preventív edzésprogramozás számomra azt üzeni, hogy valóban egyénre szabott a program, szakmaiságot és hitelességet tükröz.

Az edzők versenyzői ambíciói hatalmas plusz motivációt jelentenek Nekünk, Tanítványoknak is, és a kapcsolattartás és a személyre szabott programok pedig szerintem Magyarországon egyedülállóvá teszik a PowerBuilder rendszerét.

JELENTKEZZ BE INGYENES SKYPE KONZULTÁCIÓRA!

A közös munka megkezdése előtt fontos, hogy megismerjük egymást és mindkét fél megbizonyosodjon arról, hogy eredményesen tudunk majd együtt dolgozni. Ezért minden esetben egy Skype-os (vagy ha nincs rá lehetőség, telefonos) konzultációval indítjuk a csatlakozási folyamatot, mely során kikérdezünk céljaidról, sportmúltadról és egyéb lényeges dolgokról, valamint Te is felteheted kérdéseidet a Online Coaching rendszerével kapcsolatban.