Három Hónapos
Erőemelő Kurzus

Készülj fel velünk 12 hét alatt életed első erőemelő versenyére, és tapasztald meg, mekkora erő lakozik benned!

A program időtartama: 2018. szeptember - december

Maximális létszám: 20 fő

Mi vár Rád, ha belevágsz?

0. lépés: A BEVEZETŐ SZEMINÁRIUM

Az első személyes találkozó 2018.09.02-én, vasárnap 10:00-kor lesz a PowerBuilder Központi Termében, az újbudai Thor Gymben. Itt megismerkedhetsz az edzői stábunkkal, egy rövid prezentáció keretei között bemutatjuk, mit várhatsz a közös munkától, és felteheted a kérdéseidet... ezek után pedig eldöntheted, hogy szeretnél-e belevágni a programba.

1. lépés: CSATLAKOZÁS A CSAPATHOZ

Ha a Bevezető Szemináriumon úgy döntesz, hogy belevágsz a kalandba, akkor eldöntheted, hogy melyik helyszínen és mely időpontokban szeretnéd látogatni edzéseinket (erről bővebben lejjebb) - vagy esetleg online formában szeretnél dolgozni velünk. Ezután a leendő edződdel még ezen a napon egy állapotfelmérés következik, ahol kiértékeljük a jelenlegi technikádat guggolásból, fekvenyomásból és felhúzásból, megvizsgáljuk ízületeid mobilitását, és elbeszélgetünk az eddigi edzéseidről, esetleges kisebb sérülésekről, a táplálkozásodról... na meg edzünk is egyet :) 

2. lépés: AZ EGYÉNI EDZÉSPROGRAMOD TERVEZÉSE

Mindezen információ alapján az Edződ elkészíti az egyénreszabott edzésprogramodat, amelyet heti 3-5 alkalommal fogsz végezni (ez attól függ, hogy jelenleg milyen szinten vagy, és hány napot enged az időbeosztásod). A program az egyéni erősségeid, gyengeségeid figyelembevételével kerül kialakításra, és hétről-hétre, hónapról-hónapra a fejlődésedet követve frissül.

3. lépés: AZ ALAPOZÁS SZAKASZA

A szeptember 10.-i héten megkezdjük a közös edzéseket! Az első 6-8 hét az alapozás jegyében fog telni: ekkor építjük fel az az alap erőt, technikát és izomtömeget, mely segítségével majd jól tudsz teljesíteni a decemberi versenyen. Ekkor egy kicsit magasabb (5-8) ismétlésszámokra, kisebb súlyokra, nagyobb gyakorlatvariációra számíthatsz.

4. lépés: A VERSENYFELKÉSZÜLÉS SZAKASZA

A következő 6-8 hét a versenyfelkészülés jegyében fog telni: ekkor jönnek a nagyobb súlyok, alacsonyabb ismétlésszámok (3-6), és az igazán kemény munka! Itt néhányszor teszteljük majd az erőszinted, hogy a versenyre tisztában legyünk vele, milyen célokat érdemes kitűznünk. 

5. lépés: AZ ELSŐ ERŐEMELŐ VERSENY

A versenyfelkészülés megkoronázásaként pedig mi más következik, mint Magyarország legnagyobb tehetségkutató erőemelő versenye, a V. PowerBuilder Kupa, ahol lehetőséged lesz önmagad számára bizonyítani és - remélhetőleg szép egyéni csúcsok formájában - megmutatni, mit ért a több hónapnyi kemény meló!

A folytatás: TE, MINT ERŐEMELŐ?

Ha egyszer belekóstolsz ebbe a csodálatos sportba, könnyen a rabjává válsz a folyamatos fejlődésnek, az egyre nagyobb súlyoknak, a kemény munkának és a powerbuilder életérzésnek... így ha Te is készen állsz rá, első versenyed után elkezdhetünk közösen készülni a 2019. májusi Erőemelő Magyar Bajnokságra!

Mit kell tudnod az edzéseinkről?

HELYSZÍNEK

Edzéseink helyszínéül négy terem szolgál: az újbudai Thor Gym, a zuglói Thor Gym, az óbudai Thor Gym, valamint a pesterzsébeti GymBox. Ha nem pesti vagy, akkor pedig jöhet az Online Coaching!

HAVIDÍJ

A személyesen, budapesti termeinkben végzett edzések havidíja 22.500 Ft, az online edzéstervezés havidíja 15.000 Ft.

IDŐPONTOK

Az edzések minden hétköznap reggel (7-9 óra) és este (17-21 óra) kerülnek megtartásra. Pontosabb időpontokat személyes egyeztetés után, az igényeidet látva tudunk adni! 

Amit Rólunk mondanak...

TAMÁS AZ ELSŐ FÉL ÉV EREDMÉNYEIRŐL

"Fél évvel a csatlakozásom után az első versenyemen 4. lettem 455 kilós összetettel, amire nagyon büszke vagyok, mert sikerült teljesítenem a magam elé kitűzött célom. Rettentő jó érzés, hogy a versenyen beért az előző hónapok munkája: a technikai csiszolgatások, a szóról szóra követett edzésprogramok és a sok megmozgatott tonna meghozta a gyümölcsét."

VIKTOR A CSAPATRÓL

"A PowerBuildernek köszönhetően találtam egy hobbit, amit szeretek. Teljesen más úgy lemenni egy edzésre, hogy az ember kötelességnek érzi, mint úgy, hogy tényleg szereti és alig várja, hogy megint beálljon a súly alá. De talán még ennél is fontosabb, hogy részese lehetek egy nagyon jó és motiváló emberekből álló Csapatnak."

ZSANI A POWERBUILDER-ÉLETÉRZÉSRŐL

"...egy olyan szuper összetartó közösségre/csapatra találtam, ahol értékes, értelmes, hasonlóan gondolkodó, a céljaikért keményen küzdő, igazán motiváló emberekből valódi barátokat szereztem. Kitartóbb vagyok, megtanultam küzdeni az álmaimért nem csak otthon sírni értük. Megtanultam értékelni az apróbb kitűzött célokat, megtanultam hinni magamban és azt is, hogy a befektetett munka mindig meghozza a gyümölcsét!"

Ismerd meg a módszereinket,
alapelveinket!

Edzéstechnikai oktatóvideónk a felhúzásról, melyben a három legfontosabb szabályt elemezzük ki.

Egy rövid áttekintés arról, hogyan érdemes hosszútávon hatékony erőemelő programot terveznünk.

...avagy így tanítjuk a guggolást azoknak, akik először vesznek rudat a nyakukba!

Előadás a 2016-os Thor Szakmai Konferenciáról, amelyben a periodizáció egyes módszereit hasonlítjuk össze.

Biztos Neked való ez az egész?

BÁTRAN VÁGJ BELE, HA...

  • Már legalább néhány évnyi tapasztalattal rendelkezel a súlyzós edzésben. Nem kell, hogy nagyon erős vagy izmos legyél, de a 14 hét rövid idő, meglévő alapokra kell építkeznünk a biztonságos fejlődéshez!
  • Nem ismeretlen számodra a guggolás, fekvenyomás és felhúzás. A technikai tanítást nyugodtan Ránk bízhatod, de fontos, hogy már rendelkezz legalább minimális tapasztalattal ezekben a gyakorlatokban.
  • Készen állsz a következő hónapokban 100%-ot belerakni az edzésbe, pihenésbe és kajába. A PowerBuilder Csapatába azokat várjuk, akik komolyan gondolják ezt az egészet és készek arra, hogy a munka és család mellett az edzés is kiemelt szerepet kapjon életükben.

Ha igazak Rád a fenti állítások, akkor Te egy tökéletes tagja leszel a PowerBuilder Versenyzői Csapatának! Jelentkezz be az ingyenes 'eligazításra', és vágjunk neki a felkészülésnek! 

EZ MÉG KORAI LESZ NEKED, HA...

  • Semmilyen tapasztalatod nincs a súlyzós edzésben. Akár fél év alatt is csodákat lehet elérni szorgalmas munkával és szakértő segítséggel, de 14 hét kevés lesz erre.
  • Komoly ízületi problémáid vannak. Persze, előfordul, hogy néha ez-az fájdogál a terhelés és a modern életmód áldásos hatásai miatt, de ha régóta tartó és nagy fájdalmaid vannak, akkor előbb egy szakemberrel ezeket rendbe kell tenned.
  • Nem tudsz legalább heti 3-szor edzeni. Ez a minimálisan szükséges a fejlődéshez, ha ezt nem tudod megoldani, sajnos nagy célokat nem tűzhetsz ki az erő- és izomépítésben. 

Ha magadra ismertél a pontok valamelyikében, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot, és a szintednek megfelelően segítünk az alapoktól felépíteni a mozgásodat és erőszintedet! 

Gyere el, és próbáld ki magad!

A programot egy közös edzéssel indítjuk, amelyen a részvétel ingyenes. Ezen egy rövid előadás keretein belül megismerhetsz minket, a PowerBuilder Edzőit, bemutatjuk az edzésrendszerünket, majd ha úgy döntesz, hogy csatlakozni szeretnél, akkor egy részletes felmérésen fogsz részt venni, amelyen az ízületeid mobitását és a gyakorlatok technikáját nézzük át.