Építs egy Erős és Izmos Fizikumot Poweres Edzéssel!

Magyarország #1 Erőemelő Csapataként Segítünk Kihozni Belőled is a Maximumot.

Ha Izmosodni és Erősödni Akarsz, a Legnagyobb Hiba, Amit Elkövethetsz...

...az, hogy NEM erőemelőként edzel. 


Azt akarom ezzel mondani, hogy Neked is versenyekre kell készülni, és semmi más nem kell csinálnod a teremben, csak állandóan megszakadni a nagy súlyos alapgyakorlatok alatt? Egyáltalán nem - így egy rossz erőemelő edz.


De akkor hogyan edz egy jó erőemelő? Nos úgy, ahogyan MINDENKINEK kellene, aki erősödni és izmosodni akar:


✅ Az edzései az erőgyakorlatokra épülnek, hiszen tudja: csak egyre nagyobb súlyokkal lehet egyre izmosabbnak lenni

✅ Mindent megtesz azért, hogy ezekben az erőgyakorlatokban a lehető legbiztonságosabb technikát tudja elsajátítani

✅ Van egy jól felépített edzésterve, amely lehetővé teszi az edzésről-edzésre, hétről-hétre, hónapról-hónapra történő fejlődést

✅ Rendszeresen felméri az erőszintjét, így reális, számszerűsíthető képet kap a fejlődéséről

✅ Mindezek mellett pedig változatos edzéseket végez, és a kiegészítő gyakorlatok okos összeválogatásával gondoskodik arról, hogy kiegyensúlyozott fizikumot tudjon építeni.


Meggyőződésünk tehát, hogy az Erőemelés az, amire minden edzőterembe járónak szüksége van. Csapatunk 2012-es alapításakor ezt a küldetést tűztük zászlónkra, és azóta több, mint 1000 tanítványunkat indítottuk el az Erő útján, és segítettük őket ezáltal egy erősebb, izmosabb, teljesebb élethez. 

Az Erőemelő éned tökélyre fejlesztésével pedig belőled is segítünk kihozni a maximumot, és emellett már néhány hónap alatt olyan tudással látunk el, amely segítségével életed hátralévő részében sokkal hatékonyabban, magabiztosabban tudsz majd dolgozni az edzőteremben.

Mi Vár Rád  Poweresként?

Gyorsabban Fogsz Fejlődni, Mint Eddig Bármikor.

Hamarosan olyan súlyokat leszel képes mozgatni, amelyeket soha nem gondoltál volna.... és mellette tetszeni fog, amit a tükörben látsz.

Megtanítunk Tökéletesen Edzeni.

Felépítjük a gyakorlataid technikáját egy olyan magas szintre, hogy soha nem kell többé azon gondolkodnod, jól csinálod-e őket.

Lesz egy Edződ, Aki Számára a Te Fejlődésed a Legfontosabb.

Itt nem csak egy bérletes vagy a sok közül: a Te fejlődésed a legfontosabb számunkra, és emberileg, valamint szakmailag is így viszonyulunk hozzád.

Egy Intelligens, Befogadó Közösségbe Fogsz Tartozni.

Nem számít, mekkora súlyokkal dolgozol az első edzésen vagy milyen cuccban jössz le. Kezdők és haladók, fiúk és lányok egymást segítve, biztatva haladnak előre a céljaik felé.

Hogyan Néz Ki Nálunk Egy Edzés?

Személyre Szabott Edzésprogram

Minél haladóbb vagy a súlyok világában, annál fontosabb a további fejlődéshez az, hogy milyen program alapján dolgozol.

A PowerBuilder edzéseidet egy számodra írt, havonta frissülő egyéni edzésprogram alapján fogod végezni, melynek megtervezésekor minden fontos tényezőt figyelembe veszünk: az edzésmúltadat, a céljaidat, a jelenlegi szintedet, a mozgásod minőségét és ezek segítségével egy olyan programot rakunk össze Neked, amely maximális sebességgel visz a céljaid felé.

Erőemelő Alapok

Az erőemelő fogásnemek: a guggolás, fekvenyomás és felhúzás a leghatékonyabb erő- és izomépítő gyakorlatok, amelyeket edzőteremben végezhetsz.

A PowerBuilder edzéseken segítünk ezeket a gyakorlatokat az alapoktól felépíteni és a számodra tökéletes technikát begyakorolni, valamint a terhelés fokozatos, de határozott növelésével a lehető legbiztonságosabban és leggyorsabban fogsz fejlődni.

 Izomépítés Fókusz

Ha azt akarod, hogy a nagy súlyok adta önbizalom mellett egy olyan külső nézzen vissza rád a tükörből, amellyel elégedett vagy, akkor kiemelt figyelmet kell fordítanod az izomépítő gyakorlatok edzésbe történő beépítésére.

A PowerBuilder edzéseken ezért az erőgyakorlatok mellett rengeteg testépítő-jellegű, izomépítésre fókuszáló gyakorlatot is fogsz végezni - de nem úgy, mint az edzőterembe járók 99%-a, hanem tökéletes technikával és testtudattal, az izmokat optimálisan terhelve.

A Tökéletes Mozgás Megteremtése

A gyakorlatok sérülésveszélytől mentes, hatékony végrehajtásához nem csak jól felépített technikára, hanem megfelelő mobilitásra, hajlékonyságra is szükséged van.

A PowerBuilder edzéseken a tökéletes mozgás megteremtése a célunk, ezért nem csak megerősítjük, hanem mozgékonyabbá is tesszük a tested célzott mobilizáló gyakorlatok segítségével.

Konkrét, Mérhető Célok

Hiszünk abban, hogy a hosszútávon fenntartott lelkesedéshez, és ezáltal a fejlődéshez szükségünk van kézzel fogható célok kitűzésére.

Újonc tanítványaink számára a legelső ilyen cél az első maxolás teljesítése, amely során magabiztos technikával mutatsz be egy 1 ismétléses maxot a három erőemelő fogásnemben - és ezzel felkerül a Te neved is a terem rekordtáblájára.

Ha pedig elkap a lendület, és szeretnéd kipróbálni a versenyzést, akkor a legjobb kezekben leszel, hiszen mára Magyarország legnagyobb erőemelő versenyzői csapatával büszkélkedhetünk.

Hol és Mikor Vannak az Edzéseink?

Budapesten két helyszínen vagyunk elérhetőek saját, poweres igényekre berendezett teremrésszel

Az edzéseket alapvetően heti három alkalommal fogod végezni, de ha már haladóbb leszel a rendszerünkben, akkor az edződdel egyeztetve ez akár négy napra is növekedhet.

Mivel nálunk mindenki egyéni edzésprogram alapján dolgozik, ezért nem kell óra-percre pontosan járnod: gyere le az általad választott idősávban bármikor, és nyomd le az előírt edzésedet, legyen az 1-1.5 (kezdőbbeknek), vagy akár 2-3 óra (haladóbbaknak) hosszú.

XI. Kerület

POWERBUILDER HQ

HÉTFŐ-SZERDA-PÉNTEK
Reggel: 07:00 - 09:00, Este: 17:00 - 21:00


KEDD-CSÜTÖRTÖK-SZOMBAT
Este: 17:00 - 21:00 (+ Szombat 9-12)


Teremhasználat: 15.000 Ft / hó

XXI. Kerület

THOR GYM CSEPEL

KEDD-CSÜTÖRTÖK-SZOMBAT
Este: 17:00 - 20:00 (+ Szombat 10-13)


Teremhasználat: 10.000 Ft / hó

És Mennyibe Kerül?


19.990 Ft

(+ teremhasználati díj, ezt fentebb tudod csekkolni!)

Mit Kapsz Ennyiért?


SZEMÉLYES EDZŐI SEGÍTSÉGNYÚJTÁS
1

Az edzéseken olyan mélységben segítünk, mintha személyi edzésen lennél - azzal a különbséggel, hogy itt körülvesz egy motiváló társaság, és nem is kerül annyiba.

2
EGYÉNI EDZÉSTERVEZÉS

A saját, Rád szabott edzésprogramodat exceles formátumban, havonta fogod megkapni az edzőtől.

3
KORLÁTLAN EDZŐTEREM HASZNÁLAT

A megadott idősávokon kívül is használhatod a termet, szóval ha valamiért nem tudsz lejönni a szokásos időpontban, akkor bármikor be tudod pótolni az adott edzésedet.

2012 Óta Több, Mint 1000 PowerBuilder

Hozzád hasonlóan ők is sokat vacilláltak, hogy lejöjjenek-e az első PowerBuilder edzésre... majd később azt mondták, amit nagyon gyakran szoktunk hallani: "Bárcsak hamarabb döntöttem volna a csatlakozás mellett!".

"Itt valóban sportolónak érzem magam!"

A PowerBuilder rendszerben valóban sportolónak érzem magam, minden edzésnek jelentősége van és látom, hogy merre tart a fejlődésem. A gondosan összerakott edzésprogram hónapról-hónapra közelebb visz a céljaim felé, újra van kedvem tudatosan kajálni és minden edzést nagyon várok!

DOSZPOD BALÁZS

"Rengeteget fejlődtem a csatlakozásom óta!"

A konditermi edzésekkel elkezdtem stagnálni, és ízületi fájdalmaim is voltak - PowerBuilder Csapathoz való csatlakozásom óta ezek a problémák már a múlté, rengeteget fejlődtem, tetszik az edzők technikai alapossága, a csapatszellem és a tudatos edzéstervezés, a házi erőemelő versenyek pedig hatalmas motivációt adnak.

HUJBER JÁNOS

"Egy értékes emberekből álló közösségre találtam!"

Egy olyan szuper összetartó közösségre/csapatra találtam, ahol értékes, értelmes, hasonlóan gondolkodó, a céljaikért keményen küzdő, igazán motiváló emberekből valódi barátokat szereztem. Kitartóbb vagyok, megtanultam küzdeni az álmaimért nem csak otthon sírni értük. Megtanultam értékelni az apróbb kitűzött célokat, megtanultam hinni magamban és azt is, hogy a befektetett munka mindig meghozza a gyümölcsét! És ez a fejlődés, az életem minden területére rányomta a bélyegét.

CZELLÉR ZSANETT 

"Nagyon jó érzés, hogy hétről-hétre látszik a fejlődés!"

Végre megtaláltam azt a sportot, amit szívesen csinálok, mindig várom a délutánt, hogy elkezdődjön az edzés. Nagyon motiváló a társaság és az edzőm is. Tetszik, hogy minden edzés jó hangulatban telik, de azért persze mindenki keményen dolgozik. Az pedig nagyon jó érzés, hogy hétről hétre látszik a fejlődés, egyre nagyobb súlyokkal dolgozom!

DOMJÁN DIÁNA

Szeretnél Te is az Erő Útjára Lépni?

Töltsd ki az űrlapot, és hamarosan megkeresünk a további lépésekkel kapcsolatban!

100%
PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

100% Elégedettségi Garancia

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján annyira biztosak vagyunk abban, hogy elégedett leszel a szolgáltatással, hogy az első havibérlet árára 100%-os pénzvisszafizetési garanciát kínálunk.


Azaz, ha úgy érzed 1-2 hét után, hogy ez az egész mégsem neked való, vagy nem kaptál annyi segítséget, amennyit szerettél volna, akkor szólj, és különösebb indoklás nélkül visszakérheted a pénzt.

WITTMANN ZSOLT //  Vezetőedző

Mióta az eszemet tudom, mindig erősebb és izmosabb akartam lenni - így még nagyon fiatalon, 14 évesen belevetettem magam a súlyok világába. 

Hamar rá kellett jönnöm, hogy az adottságaim nem túl jók az izmosodáshoz, így minden kilóért különösen keményen meg kellett dolgoznom: a genetikai hátrányaimat a tudásom gyarapításával igyekeztem behozni.

Közben fanatikus gyúrósként végigjártam minden nehézséget, minden buktatót, amit csak lehet, és szép lassan rájöttem: a súlyzós edzésnek a tükörben látottakon kívül csakis akkor lehet mélyebb értelme és célja, ha a teljesítményt helyezzük fókuszba.

Így lett teljes a kép, épültek be az edzéseimbe a bodys módszerek mellé az erőemelő elemek és lettem PowerBuilder - és ezért hiszek abban, hogy ez az út Téged is egy boldogabb élet felé fog vezetni mind az edzőteremben, mind azon kívül.

Wittmann  Zsolt

Gyakran Feltett Kérdések

Én még nagyon kezdő vagyok, biztos jó helyem lesz nálatok?

Bár a csapatunkban már nagyon sokan vannak, akik 2-3, vagy még több éve velünk dolgoznak, de folyamatosan vannak új, kezdő csatlakozóink is. Szóval ne félj, tuti, hogy nem Te leszel az egyetlen a teremben, aki még most tanulja ezt az egészet! :)

Kíváncsi vagyok, de még nem tudok dönteni: le tudok menni egy próbaedzésre?

Persze, mindenkivel így kezdünk: a csatlakozás folyamatának első lépése egy állapotfelmérés, ahol megnézzük a mozgásodat, és az alapgyakorlatok technikáját. Ekkor körül tudsz nézni a teremben, megtapasztalhatod a légkört, megismerkedsz a leendő edződdel, és ha tetszik, amit látsz, akkor a következő alkalommal már bele is vághatunk a közös munkába!

Milyen felszerelésre van szükség az edzésre?

Kezdőként semmi extra felszerelésre nem lesz szükséged: hozz magaddal egy lapos talpú tornacipőt, törölközőt, és kényelmes edzőcuccot.

Változó munkabeosztásom van, szóval nem tudok fix időpontokban járni hozzátok. Ez kizáró ok?

Sok olyan tanítványunk van, aki hasonló cipőben jár, és a legtöbb esetben meg szoktuk tudni oldani ezt. Add le a jelentkezésed, és a személyes egyeztetés alkalmával kitaláljuk, hogy lehet Számodra a legjobb!

Lányoknak mennyire való ez az egész?

Az erőedzés egyre népszerűbb a nők körében, a mi csapatunk kb. harmada is nőkből áll. Tehát ha szeretnél erősödni és izmosodni (ami nem jár azzal, hogy 'nagyobb darab' leszel!), akkor tutira jó helyed lesz nálunk.

Nem szeretnék nőni, inkább szálkásodni és erősödni. Nekem is jó lesz ez?

Amikor izomépítésről beszélünk, akkor ez alatt nem azt értjük, hogy mindenkiből kétajtós szekrényt fogunk csinálni, hanem inkább azt, hogy a zsírmentes izomtömeged növelésén fogunk dolgozni. Ha pedig a testkompozíciós céljaid felé a lehető leggyorsabban szeretnél haladni, kérheted csapatunk táplálkozási szakértőjének segítségét.

Én heti háromnál többet szeretnék edzeni, megoldható?

Minden tanítványunkkal heti három edzéssel kezdünk, hiszen biztosra akarunk menni azt illetően, hogy megfelelően tudsz regenerálódni edzésről-edzésre. Aztán ha azt látjuk, hogy a négy jobb lenne, akkor megbeszéljük, és szükség esetén változtatunk.

Szokott fájni a derekam/térdem/vállam, nem fog neki rosszat tenni az erőedzés?

A helyesen végzett súlyzós edzés felér egy fullos gyógytornával - szóval ha kisebb fájdalmaid jelentkeznek itt-ott az ülőmunka miatt, vagy esetleg edzés közben szoktad érezni ezeket a fájdalmakat, akkor az a válaszom, hogy nagy valószínűséggel ezek el fognak múlni az anatómiailag helyes, egészséges terhelés hatására. Persze előfordul az is, hogy a fájdalmak hátterében mélyebb problémák állnak - ha ezt tapasztaljuk, akkor a csapatunkkal szoros szakmai kapcsolatban álló gyógytornászok segítségével, közösen megoldjuk a problémát, és erősebbé és egészségesebbé építjük a tested.

© 2024, PowerBuilder Hungary Kft.