SOCIAL:

Erőemelő Edzések

egy Izmosabb, Erősebb Fizikumért.

Átlagemberekből Sportolókat Csinálunk.

Csapatunk 2012-es alapítása óta több, mint 1000 tanítványunkat indítottuk el az erőemelés útján, és segítettük őket ezáltal egy erősebb, teljesebb, boldogabb élethez. A precízen megtervezett és fegyelmezetten végrehajtott munkában hiszünk. Tanítványainkat maximálisan sportolóként kezeljük, és elvárjuk tőlük is azt, hogy így tekintsenek önmagukra - hiszen bármit is csinál az ember, azt meggyőződésünk, hogy csakis teljes odaadással érdemes tenni.

Az Erőemelő Éned tökélyre fejlesztésével segítünk abban, hogy Önmagad legjobb verziójává válhass.

A csapatunkba tehát nem azokat várjuk, akik csak simán szeretnének heti néhányszor mozogni/gyúrni egy jót, hanem azokat, akik készen állnak okosan, minden részletre gondosan figyelmet fordítva, alázattal dolgozni a fejlődésért.

Mi Vár Rád  PowerBuilderként?

Maximális Figyelmet Kapsz.

Itt nem csak egy ember vagy a sok közül: a Te fejlődésed a legfontosabb számunkra, így edzésen és azon kívül is segítünk mindenben, hogy a leggyorsabban haladj a céljaid felé.

Profi Edzésprogramod Lesz.

Hónapról-hónapra, gondos munkával összeállítjuk a Számodra jelenleg legtökéletesebb edzésprogramot, melyben figyelembe vesszük erősségeidet, gyengeségeidet, céljaidat.

ERŐS Leszel.

Az edzéseken szorgalmasan, keményen, az edzői instrukciókat betartva fogsz dolgozni, és ígérjük: hamarosan olyan súlyokat leszel képes mozgatni, amelyeket soha nem gondoltál volna.

Egy Igazi Csapatba Tartozol.

Itt nem az számít, mekkora súlyokkal dolgozol az első edzésen vagy milyen cuccban jössz le. Kezdők és haladók, fiúk és lányok karöltve, egymást segítve nyomják és húzzák a vasakat.

Hogyan Fogunk Segíteni Neked?

Az edzéseidet, a tested, a fejlődésed egy más ember kezébe adni nagy döntés, hidd el, ezt mi is tudjuk.

Nem értünk mindenhez (is), de magabiztosan állítjuk, hogy az erő- és izomépítéshez igen: 8 fős edzői stábunknak összesen kb. 70 évnyi tapasztalata van a súlyzós edzésben, és mindannyian többszáz embernek segítettünk már az edzéseit optimalizálni.

Edzői hivatásunk mellett mindannyian aktív erőemelő versenyzők vagyunk, szóval nap-mint-nap magunk is gyakoroljuk és képviseljük azt, amit Tőled is el fogunk várni a közös munka során.

Személyre Szabott Edzésprogram

Minél több évet töltesz el az edzőteremben, annál fontosabb a további fejlődéshez az, hogy milyen program alapján dolgozol.

A PowerBuilder edzéseket egy számodra írt, havonta frissülő egyéni edzésprogram alapján fogod végezni, melynek megtervezésekor minden fontos tényezőt figyelembe veszünk: az edzésmúltadat, a céljaidat, a jelenlegi szintedet, a mozgásod minőségét és ezek segítségével egy olyan programot rakunk össze Neked, amely maximális sebességgel visz a céljaid felé.

Tökéletes Technika

A guggolás, fekvenyomás és felhúzás a leghatékonyabb erő- és izomépítő gyakorlatok, amelyeket edzőteremben végezhetsz - viszont összetettségük miatt a helyes kivitelezés elsajátítása döntő fontosságú.

A PowerBuilder edzéseken segítünk minden gyakorlatot az alapoktól felépíteni és a számodra tökéletes technikát begyakorolni, haladóbb szinten pedig olyan tippeket kaphatsz, melyek alkalmazásával akár már rögtön érezhető teljesítménynövekedést tapasztalhatsz.

Fókuszban az Izomépítés

Edzésrendszerünkben az erőemelő fogásnemek gyakorlása mellett kiemelt figyelmet fordítunk az izomépítésre: azaz ne gondold, hogy minden edzés csak a maxolásról és a nagy súlyokról szól! Az építkezés legalább ennyire fontos, hiszen a súlyokat az izmaid mozgatják, így ha erős akarsz lenni, akkor nem hanyagolhatod el az izomépítésre való törekvést.

Ehhez előszeretettel programozunk magasabb ismétlésszámos, izomépítésre fókuszáló edzésblokkokat, illetve állandó jelleggel használunk testépítő-jellegű gyakorlatokat az elmaradt területek felhozására.

Mobilitás, Hajlékonyság

A gyakorlatok helyes, sérülésveszélytől mentes, hatékony végrehajtásához nem csak jól felépített technikára, hanem megfelelő mobilitásra, hajlékonyságra is szükséged van.

A PowerBuilder edzéseken a tökéletes mozgás megteremtése az elsődleges cél, ennek érdekében egy alapos állapotfelmérés során megkeressük azokat a ‘fékeket’, melyek a teljesítményedet korlátozzák és nagy erőkkel dolgozunk ezek megszüntetésén, feloldásán.

Versenyzési Lehetőség

Hiszünk abban, hogy a lehető leggyorsabb fejlődéshez szükségünk van konkrét, kézzel fogható célok kitűzésére: erre pedig a versenyzés a legjobb megoldás.

Kezdőbb tanítványaink számára a háziversenyeinken biztosítunk megmérettetési lehetőséget, ha pedig komolyabb szinten szeretnél versenyezni, akkor is tökéletes kezekben leszel, hiszen mára Magyarország legnagyobb versenyzői csapatával büszkélkedhetünk, köztük több Magyar Bajnokkal és csúcstartóval, valamint Európa-Bajnoki érmessel.

Hol Találhatsz Meg Minket?

Budapesten négy helyszínen vagyunk elérhetőek, minden teremben saját, erőemelő igényekre berendezett teremrésszel

Az edzéseket alapvetően heti három alkalommal fogod végezni, de ha már haladóbb leszel a rendszerünkben, akkor az edződdel egyeztetve ez akár négy napra is növekedhet.

Mivel nálunk mindenki egyéni edzésprogram alapján dolgozik, ezért nem kell óra-percre pontosan járnod: gyere le az általad választott idősávban bármikor, és nyomd le az előírt edzésedet, legyen az 1-1.5 (kezdőbbeknek), vagy akár 2-3 óra (haladóbbaknak) hosszú.

XI. Kerület

POWERBUILDER HQ

1116 Budapest, Nándorfejérvári út 40/a

Idősávok:

HÉTFŐ-SZERDA-PÉNTEK

07:00-09:00

17:00 - 21:00

KEDD-CSÜTÖRTÖK-SZOMBAT
17:00 - 21:00 (+ Szombat 9-11)

II. Kerület

THOR GYM ÓBUDA

1033 Budapest, Bogdáni út 1.

Idősávok:

HÉTFŐ-SZERDA-PÉNTEK
17:00 - 21:00

KEDD-CSÜTÖRTÖK-SZOMBAT
17:00 - 21:00 (+ Szombat 9-11)

XIV. Kerület

THOR GYM ZUGLÓ

1144 Budapest, Füredi u. 72-76

Idősávok:

HÉTFŐ-SZERDA-PÉNTEK
17:00 - 20:00

XXI. Kerület

THOR GYM CSEPEL

1211 Budapest, Csepel Művek (Lakatos Utca)

Idősávok:

HÉTFŐ-SZERDA-PÉNTEK
17:00 - 20:00

Mit Mondanak Rólunk a Tanítványaink?

"Itt valóban sportolónak érzem magam!"

A PowerBuilder rendszerben valóban sportolónak érzem magam, minden edzésnek jelentősége van és látom, hogy merre tart a fejlődésem. A gondosan összerakott edzésprogram hónapról-hónapra közelebb visz a céljaim felé, újra van kedvem tudatosan kajálni és minden edzést nagyon várok!

DOSZPOD BALÁZS

"Rengeteget fejlődtem a csatlakozásom óta!"

A konditermi edzésekkel elkezdtem stagnálni, és ízületi fájdalmaim is voltak - PowerBuilder Csapathoz való csatlakozásom óta ezek a problémák már a múlté, rengeteget fejlődtem, tetszik az edzők technikai alapossága, a csapatszellem és a tudatos edzéstervezés, a házi erőemelő versenyek pedig hatalmas motivációt adnak.

HUJBER JÁNOS

Mennyibe Kerül?


25.000 Ft / hó

SZEMÉLYES EDZŐI SEGÍTSÉGNYÚJTÁS
1

A megadott idősávokban ott leszünk veled, és a kezdeti időszakban minden lépésedet figyeljük (mintha személyi edzésen lennél!), és később, amikor már önállóbban tudsz edzeni, is figyelünk rád, segítünk a technikában, és a megfelelő súlyok megválasztásában.

2
EGYÉNI EDZÉSTERVEZÉS

Ezt már elég sok helyen leírtuk az oldalon, de nem győzzük hangsúlyozni, mennyire fontos eleme ez a PowerBuilder edzéseknek: minden tanítványunknak egyesével tervezzük meg az edzésprogramját, amelyet exceles formátumban fogsz megkapni.

3
KORLÁTLAN EDZŐTEREM HASZNÁLAT

A megadott idősávokon kívül is használhatod a termet, szóval ha valamiért nem tudsz lejönni a szokásos időpontban, akkor bármikor be tudod pótolni az adott edzésedet

2012 Óta Több, Mint 1000 Elégedett PowerBuilder:

"Egy értékes emberekből álló közösségre találtam!"

Egy olyan szuper összetartó közösségre/csapatra találtam, ahol értékes, értelmes, hasonlóan gondolkodó, a céljaikért keményen küzdő, igazán motiváló emberekből valódi barátokat szereztem. Kitartóbb vagyok, megtanultam küzdeni az álmaimért nem csak otthon sírni értük. Megtanultam értékelni az apróbb kitűzött célokat, megtanultam hinni magamban és azt is, hogy a befektetett munka mindig meghozza a gyümölcsét! És ez a fejlődés, az életem minden területére rányomta a bélyegét.

CZELLÉR ZSANETT 

"Nagyon jó érzés, hogy hétről-hétre látszik a fejlődés!"

Végre megtaláltam azt a sportot, amit szívesen csinálok, mindig várom a délutánt, hogy elkezdődjön az edzés. Nagyon motiváló a társaság és az edzőm is. Tetszik, hogy minden edzés jó hangulatban telik, de azért persze mindenki keményen dolgozik. Az pedig nagyon jó érzés, hogy hétről hétre látszik a fejlődés, egyre nagyobb súlyokkal dolgozom!

DOMJÁN DIÁNA

Csatlakozz a PowerBuilderekhez!

Kattints, töltsd ki az űrlapot, és hamarosan megkeresünk a további lépésekkel kapcsolatban!

(A jelentkezés leadásával semmilyen kötelezettséget nem vállalsz.)

 

100%
PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

100% Pénzvisszafizetési Garancia

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján annyira biztosak vagyunk abban, hogy elégedett leszel a szolgáltatással, hogy az első havibérlet árára 100%-os pénzvisszafizetési garanciát kínálunk.


Azaz, ha úgy érzed 1-2 hét után, hogy ez az egész mégsem neked való, vagy nem kaptál annyi segítséget, amennyit szerettél volna, akkor szólj, és különösebb indoklás nélkül visszakérheted a pénzt.

WITTMANN ZSOLT //  Vezetőedző

Mióta az eszemet tudom, mindig erősebb és izmosabb akartam lenni - így még nagyon fiatalon, 14 évesen belevetettem magam a súlyok világába. 

Hamar rá kellett jönnöm, hogy az adottságaim nem túl jók az izmosodáshoz, így minden kilóért különösen keményen meg kellett dolgoznom: a genetikai hátrányaimat a tudásom gyarapításával igyekeztem behozni.

Közben fanatikus gyúrósként végigjártam minden nehézséget, minden buktatót, amit csak lehet, és szép lassan rájöttem: a súlyzós edzésnek a tükörben látottakon kívül csakis akkor lehet mélyebb értelme és célja, ha a teljesítményt helyezzük fókuszba.

Így lett belőlem erőemelő, és ezért hiszek abban, hogy ez az út Téged is egy boldogabb, teljesebb élet felé fog vezetni.

Wittmann  Zsolt

Gyakran Feltett Kérdések

Én még gyenge vagyok, biztos jó helyem lesz nálatok?

Bár a csapatunkban már nagyon sokan vannak, akik 2-3, vagy még több éve velünk dolgoznak, de folyamatosan vannak új, kezdő csatlakozóink is. Szóval ne félj, tuti, hogy nem Te leszel az egyetlen a teremben, aki még most tanulja ezt az egészet! :)

Le tudok menni hozzátok egy próbaedzésre?

A csatlakozás folyamatának első lépése egy állapotfelmérés, ahol megnézzük a mozgásodat, és az alapgyakorlatok technikáját. Ekkor körül tudsz nézni a teremben, megtapasztalhatod a légkört, megismerkedsz a leendő edződdel, és ha tetszik, amit látsz, akkor a következő alkalommal már bele is vághatunk a közös munkába!

Milyen felszerelésre van szükség az edzésre?

Kezdőként semmi extra felszerelésre nem lesz szükséged: hozz magaddal egy lapos talpú tornacipőt, törölközőt, és kényelmes edzőcuccot.

Lányoknak mennyire való ez az egész?

Az erőemelés egyre népszerűbb a nők körében, a mi csapatunk kb. 25%-a is nőkből áll. Ha szeretnél erősödni és izmosodni (ami NEM jár azzal, hogy 'nagyobb darab' leszel), akkor tutira jó helyed lesz nálunk :) 

Elfogadtok All You Can Move kártyát?

Igen, AYCM L-es kategóriától felfelé 10.000 Ft kedvezményt kapsz a havibérlet árából.

Én heti háromnál többet szeretnék edzeni, megoldható?

A legtöbb tanítványunk heti hármat edz, a haladóbbak is, szóval a Te esetedben is ennyiről fogunk indulni. Ennek oka egyszerű: biztosra akarunk menni azt illetően, hogy megfelelően tudsz regenerálódni edzésről-edzésre. Aztán ha azt látjuk, hogy a négy jobb lenne, akkor megbeszéljük, és szükség esetén változtatunk.

© 2022,