V. PowerBuilder Erőemelő Edzőképzés

Naprakész, Gyakorlati Tudás az Erőemelő Fogásnemek Programozásáról és Technikai Kivitelezéséről 

2024. Május - Június

4 Hétvége, 7 Nap

40+ Órányi Tananyag

Ennyi időd van még jelentkezni:

19
NAP
/
 
03
ÓRA
/
 
06
PERC
/
 
11
MÁSODPERC

You missed out!

Figyelem, eddig mind a négy alkalommal teltházasak voltunk, és csak évente egyszer tartjuk a képzést!

Mit Várhatsz a Képzéstől? 

Szeretett sportunk, az erőemelés szépsége és összetettsége egyszerűségében rejlik: ezt a három, kifejezetten egyszerűnek tűnő gyakorlatot a végtelenségig lehet tökéletesíteni mind edzésprogramozás, mind edzéstechnika szintjén. És erre szükség is van, hiszen a sport kegyetlenül őszinte, mérhető mivolta miatt az, aki haladóbb szinten fejlődni akar, nem engedheti, hogy ne legyen tökéletes a teremben - és azon kívül - végzett munkája. Ez pedig tudatos, profi menedzselést igényel mind a sportoló, mint az edző részéről.

Képzésünkön a napjaink megújult, minden eddiginél eredményesebb, modern erőemelésének módszereit, tanait adjuk át Neked. Azt a tudást, amelyet mi külföldi képzésekből, világszínvonalú edzőktől és tankönyvekből szereztünk, és ültettünk át a gyakorlatba, és amely sok-sok Magyar Bajnokot és csúcstartót szült, valamint 1000+ Tanítványunkon bizonyított az elmúlt 10 évben.

Ez nem egy olyan képzés, ahol ledaráljuk a cikkekben és podcastokban is fellelhető alap infókat, és aztán mindenkit szépen magára hagyunk - épp ellenkezőleg, a képzés lényegi része pont ezen alap infók átadása után kezdődik, amikor interaktív módon, közös tervezéssel, technikázással és tanulással mutatjuk be Neked, hogyan tökéletesítsd saját, vagy tanítványaid edzéseit.

Miről Fogsz Tanulni a 4 Hétvége Alatt?

Guggolás, Fekvenyomás, Felhúzás Edzéstechnika

A guggolás, fekvenyomás és felhúzás technikájának mély szinten történő megértése, oktatásának elsajátítása, a kezdő szinttől felépítve.

Gyakorlatok Személyre Szabása

Egyéni biomechanikai különbségek felismerése, mobilitás felmérése és fejlesztése, gyakorlatvariációk alkalmazása a hibák javítására. 

Az Izom- és Erőnövelés Fókuszú Edzésprogramozás

Az izomépítés és erőnövelés modern tudományának megismerése, módszereinek helyes módon történő alkalmazása az edzésprogramozásban. 

Mikro- és Makrociklusok Programozása

Volumen, intenzitás, gyakoriság - és minden, ami ezekkel összefügg. A sportoló számára legjobban működő egyéni program kialakítása, mérések segítségével.

Progresszió, Periodizáció

A fejlődés rövid- és hosszútávon történő menedzselése, különböző fókuszú időszakok programozása az éves felkészülés során.

Versenyfelkészülés Tervezése

Ami sportolóként igazán számít: csúcsforma időzítése versenyre, és az ezt felvezető időszak programozási módszerei.

Mit Üzennek Neked a Képzés Eddigi Résztvevői?

"Nagyon ajánlom a kurzust azoknak, akik szeretnék saját vagy tanítványaik edzéseit egy magasabb szintre emelni."

A legjobban az tetszett, hogy praktikus, gyakorlati, és könnyen alkalmazható tanácsokat kaptam. Megértettem a dolgok miértjét, és ami a legfontosabb, hogy olyan módon lett átadva a tananyag, hogy azt könnyedén tudtam hasznosítani a munkám során.

TÓTH MILÁN
"Ajánlom mindenkinek, aki a fitness ipar dogmáiból kiszakadva egy valóban hiteles edzőképzésen akar részt venni."

Azért választottam ezt az edzőképzést a sok közül, mert a PowerBuilder által képviselt tudást hitelesnek tartottam, és a minőségben nem is csalódtam. A képzésen tanultakat alkalmazva több online edzettemmel is folyamatos sikereket érünk el, 

Guzsvány Tamás

Neked Való Ez a Képzés, Ha...

  • ...erőemelő sportoló vagy edző vagy
  • ...esetleg nem powerezel, de edzéseid fő célja az erőfejlesztés
  • ...szeretnéd megtanulni, hogyan rakj össze egy hatékony erőprogramot
  • ...szeretnéd megérteni, hogyan (és miért úgy!) kell végezned az erőgyakorlatokat
  • ...rögtön használható tudást szeretnél kapni, amit utána magadra, vagy a tanítványaidra tudsz szabni

Ők Már Elvégezték:

 "A képzés után egyénre szabottabb edzésprogramozással és technikai tanítással tudok hozzájárulni a tanítványaim sikereihez".

Úgy érkeztem a képzésre, hogy már pár hónapja edzőként tevékenykedtem, így szerettem volna a már meglévő, illetve a jövőbeli tanítványaimnak minél hatékonyabban segítséget nyújtani.
Nagyon tetszett, hogy interaktív volt a képzés, így mindenkinek az álláspontját meghallgathattuk.

TÓTH Viktória
"Csak ajánlani tudom azoknak, akik a tiszta erőfejlesztést fontosnak tartjàk az edzéseikben."

A képzés segítségével sikerült 'betömni' a tudásomban az erőfejlesztéssel kapcsolatos lyukakat, és így komplexebben átlátni a power-specifikus programozást. Nagyon sok hasznos infót kaptam a gyakorlatok korrekciójáról, amiket edzőként azóta is napi szinten használok.

Frühlich Zsolt

Velünk Tartasz?

EARLY BIRD ÁR (2024.03.31-ig): 199.000 Ft


Teljes ár: 229.000 Ftjelentkezési határidő: 2024.04.30a helyed 50.000 Ft-os foglalóval tudod biztosítani, a maradék összeget pedig 1 vagy 2 részletben fizetni. további infók a jelentkezés utáni mailben!

Oktatási hétvégék:


2024. Május 11-12.

2024. május 25-26.

2024. június 8-9.

2024. június 15. (vizsga)


Helyszín:

STEP UP GYM

(1117 Budapest, Budafoki út 97-103.)