GAINZ365 (régi) - PowerBuilder.hu

Következő turnus indul: 
2019. április 1.

Nagyra akarsz nőni, és irigylésre méltó súlyokat mozgatni?


A GAINZ 365 programunkkal egész évben egy olyan edzésprogram szerint dolgozhatsz, amely mindkét célt kiszolgálja: a testépítő és erőfejlesztő módszerek ötvözésével Te is Önmagad legnagyobb és legerősebb verziójává válhatsz!

lightbulb-o

Edzésprogram

Egy olyan tudományos alapelveken nyugvó, de tapasztalati úton is folyamatosan bizonyító edzésrendszerbe kerülhetsz, ahol egy periodizált programmal hónapról-hónapra haladhatsz előre céljaid felé.

keyboard-o

Edzői Segítségnyújtás

Zárt, kizárólag a GAINZ365 program tagjainak fenntartott facebook csoportunkban bármikor fordulhatsz segítségért a PowerBuilder Edzőihez, akár a programmal, akár technikával kapcsolatban.

bolt

Motiváló Csapat

A Csapat tagjai csupa olyan fiúk és lányok, akik Hozzád hasonlóan a lehető legnagyobb izomtömeget szeretnék felépíteni, és a legnagyobb súlyokat mozgani. Motiválódj a többiek sikereiből, és mutatsd meg, mit tudsz!

Ennyi időd van még regisztrálni:


00
Nap
00
Óra
00
Perc
00
Másodperc

Mit mondanak rólunk tanítványaink?


A PowerBuilder rendszerben valóban sportolónak érzem magam, minden edzésnek jelentősége van és látom, hogy merre tart a fejlődésem. A gondosan összerakott edzésprogram hónapról-hónapra közelebb visz a céljaim felé, újra van kedvem tudatosan kajálni és minden edzést nagyon várok!

Doszpod Balázs

PowerBuilder: 1 éve

A PowerBuilder rendszere végre egy határozott célt adott az edzéseimnek! A csatlakozásom óta a napjaimat úgy alakítom, hogy az edzés abszolút prioritást élvez, valamint a kajára, pihenésre és nyújtásra is igyekszem maximális figyelmet fordítani. Ennek az eredménye 1.5 év alatt +10kg, aminek nagy része izom!

Kállai Dávid

PowerBuilder: 1.5 éve

Egy edzésprogram ALATT 35kg A TOTÁLRA?


A GAINZ365 programunk 2018. nyarán indult, azóta két turnus végzett az első három hónapot lezáró maxolásával.


Összesen 33 Csapattagunk jutott el eddig, akik átlagosan 40kg-ot raktak a totáljukra: guggolásból az átlagos növekedés 13kg, fekvenyomásból 5kg, felhúzásból 15kg volt.


Büszkék vagyunk erre a fejlődésre, hiszen az átlagos maxok a program kezdésekor 125 kg (Guggolás), 98kg (Fekvenyomás) és 150 kg (Felhúzás) voltak, tehát olyan fiúkat és lányokat sikerült a fejlődéshez segítenünk GAINZ365 Csapatunkban, akik már tapasztaltak voltak a súlyzós edzésben, és saját bevallásuk szerint megakadtak a fejlődésben.

+10%
GUGGOLÁS
+5%
FEKVENYOMÁS
+10%
FELHÚZÁS

Mi vár rád a programban?


Milyen lesz a program felépítése, hogyan kapod meg az edzésprogramodat és milyen eredményeket várhatsz? Csekkold a videót!

0% KOCKÁZAT, próbáld ki 1000 Ft-ért!


A GAINZ365 programra való helyfoglaláshoz mindössze egy 1000 Ft-os helyfoglalót kell befizetned - ezt is csak azért, hogy lássuk: komolyan gondolod ezt az egészet. Ezután a program első hetét lenyomjuk együtt, és eldöntheted, Neked való-e ez az egész... és ha szeretnéd folytatni, akkor mindössze 10.000 Ft-os havidíjjal teheted meg ezt. 

Neked Való a GAINZ 365 Program?


Egy edzésrendszer, egy edzésprogram sem szolgálhat ki minden célt egyszerre - ez alól a GAINZ 365 sem kivétel. Olvasd át az alábbi pontokat, és ha magadra ismersz, köztünk a helyed!

 • check
  Izomépítés és erőnövelés a célod, és készen vagy ezekért keményen dolgozni mind az edzőtermen, mind azon kívül
 • check
  Már legalább néhány hónapnyi edzésmúlttal rendelkezel a konditermi, súlyzós edzésben...
 • check
  ...de még inkább kezdőnek-középhaladónak mondanád magad, és nem versenyszintű erőemelő vagy testépítő vagy.
 • check
  Tisztában vagy az alapgyakorlatok (guggolás, fekvenyomás, felhúzás) alapvető technikájával és már végezted őket
 • check
  Nincs semmilyen olyan komolyabb sérülésed, amely hátráltatná a produktív edzést
 • check
  Készen állsz heti legalább 3x2 órát a teremben tölteni
 • check
  Egy legalább alapvető felszereltségű edzőterembe jársz, ahol vannak fekpadok, guggolóállvány, rudak, egykezes súlyzók

Ennyi időd van még regisztrálni:


00
Nap
00
Óra
00
Perc
00
Másodperc