GIRLPOWER - PowerBuilder.hu

Szerinted Is Menő, Ha Egy Nő ERŐS?

Segítünk, Hogy a Következő 12 Hétben

Erősebbé Válj és Jobb Formába Kerülj, Mint Valaha!

A következő turnus indul: 2021. Január 3.

Ennyi időd van még csatlakozni:

89
Nap
14
Óra
29
Perc
59
Másodperc

KÉPZELJ EL EGY EDZÉST, AMIKOR...

...PONTOSAN TUDOD, MIT KELL TENNED, HOGY ELÉRD A CÉLJAIDAT.

A terembe járó lányok többsége edzésterv nélkül, vagy jobb esetben egy neten látott edzésfelosztás szerint edz, így megvonják maguktól az a fejlődést, amit elérhetnének.

Velük ellentétben Te, amikor lemész az edzőterembe, egy precíz, hétről hétre felépített terv szerint végzed az edzésmunkát, amivel garantáltan fejlődsz és megállíthatatlanul haladsz a céljaid felé.

...KITŰNSZ AZ EDZŐTEREMBE JÁRÓ ÁTLAGOS CSAJOK KÖZÜL.

Sok lány nem mer nagy súlyokkal dolgozni, nem tudják helyesen kivitelezni a gyakorlatokat és naivan félnek attól, hogy „túl izmosak” lesznek.

Te viszont pontosan tudod, hogy az izom adja a jobb formát, ismered a helyes technikákat és magabiztosan dolgozol akár a saját testsúlyodat meghaladó súlyokkal is.

...BÜSZKE VAGY ARRA AZ ERŐS NŐRE, AKIVÉ A SPORT ÁLTAL VÁLTÁL.

Az edzőtermi lányok többségét csak a felszín érdekli, azért edzenek, mert az manapság trendi vagy mert le akarnak adni pár kilót.

Ezzel szemben Te egy valódi sportoló vagy, aki alázatosan és kitartóan dolgozik a céljaiért, amitől napról napra erősebb, magabiztosabb és boldogabb nővé válsz.

KÉPZELD EL MAGAD SPORTOLÓKÉNT.

Segítünk Kihozni Magadból a Maximumot!

Ha már nem vagy kezdő a súlyzós edzésben, akkor a további fejlődés nem fog könnyen jönni


Szeretnél, de nem mersz nagyobb súlyokat használni. Nem vagy biztos benne, hogy jól végzed a gyakorlatokat. Napról-napra szembesülsz vele, hogy a jobb forma eléréséhez már nem elég, ha csak simán "odafigyelsz a kajára". És ezek miatt szép lassan egyre kevésbé érzed magad motiváltnak. 


Ahhoz, hogy a következő szintre tudj lépni...


...szükséged van egy profin felépített edzésprogramra, dolgoznod kell a biztonságos technika elsajátításán, a céljaidnak megfelelően kell összeállítanod az étrendet és persze fenn kell tartanod motivációdat azért, hogy mindezeket következetesen végig tudd csinálni.


A GIRLPOWER programmal ezt mind megkapod úgy,

hogy ott és akkor edzel, amikor szeretnél, és nem kell súlyos tízezreket költened személyi edzőre.

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget...

a GIRLPOWER turnusai csak negyedévente indulnak!


Hogyan Fogunk Segíteni Neked?

A GIRLPOWER programban semmit sem bízunk a véletlenre: kézben tartunk mindent, ami a fejlődésed előremozdíthatja. Ne vesztegess el több időt az edzőteremben azzal, hogy rossz edzésprogramok mentén, rossz technikával dolgozol!

Progresszív Edzésprogram

Egy olyan változatos edzéstervet kapsz tőlünk, amellyel pontosan meghatározott gyakorlatok, sorozatok, ismétlésszámok, súlyok mentén haladhatsz előre hétről-hétre céljaid felé.

Betartható Étrend

Nem sablon 'csirkemell és saláta, napi ötször'... nem azt akarjuk, hogy koplalj, hanem azt, hogy úgy táplálkozz, mint egy sportoló, és az edzésen a lehető legjobban tudj teljesíteni, így a fizikumod egyre izmosabbá és szálkásabbá váljon.

Motiváló Csapat

A Csapat tagjai csupa olyan csajok, aki hozzád hasonlóan erősebb, fittebb nővé szeretne válni és nem riadnak meg a nagyobb súlyok mozgatásától. Hétről-hétre követheted videókon a többiek fejlődését, ez garantáltan Téged is folyamatosan az egyre keményebb melóra ösztönöz majd.

Edzői Segítségnyújtás

A program során végzett összes gyakorlathoz precíz, részletes oktatóvideót kapsz, amelyek segítségével elindulhatsz a tökéletes végrehajtás felé vezető úton. Ezután az edződ a videóid alapján személyre szabott tanácsokkal segít az esetleges hibák javításában, és a folyamatos előrelépésben.

​Tanítványaink Mondták...

Balog Réka

Csapattag 1.5 éve

A csatlakozásom előtt már néhány éve edzőterembe jártam, de az ilyen mértékben erő fókuszú edzés újdonság volt számomra. Szinte hihetetlen, hogy 3 hónap alatt mennyit fejlődtem erőben és technikában: a program előtt 70 kilóval guggoltam és 90 kilóval tudtam felhúzni, a program végére ezek 105 és 120 kilóra növekedtek. Rengeteg motivációt kapok a csapattól, és a kész edzésterv hatalmas segítség!

Domján Dia

Csapattag 2 éve

Sokáig azt gondoltam, hogy egy lánynak azért kell edzenie, hogy vékonyabb legyen, de lassan rájöttem, hogy sokkal jobban motivál az, hogy erősebb legyek. A csatlakozásom után néhány hónappal éreztem: végre megtaláltam azt a sportot, amit mindig is kerestem! Nagyon jó érzés, hogy hétről-hétre megtérül a befektetett munka és érzem magamon a fejlődést, alig várok minden edzést!

Borbás Alexandra

Csapattag 2.5 éve

Mindig is nagyon vonzott, hogy nagy súlyokkal tudjak edzeni, de féltem, hogy ez egyedül, felügyelet nélkül végezve szabálytalan és sérülésveszélyes lenne... viszont személyi edzőre nem tudtam és nem akartam kifizetni egy csomó pénzt. Aztán szembe jött egy hirdetés, és úgy döntöttem, miért ne vágjak bele - a csatlakozásom után néhány héttel pedig éreztem, ennél jobb helyen nem is lehetnék. Sosem gondoltam volna, hogy sikerül egy olyan sportot találnom, amit teljes szívemből szeretek csinálni, de úgy érzem, sikerült!

Mi Vár Rád a Program 3 Hónapja Alatt?

Sportolót Csinálunk Belőled.

1

1. Hónap : AZ ALAPOK MEGTEREMTÉSE

Ahhoz, hogy a program során valódi erőt tudjunk építeni, a technikai alapoknak bombabiztosan rendben kell lenniük.

Ehhez egy kifejezetten erre fókuszáló edzésprogrammal, oktatóvideókkal, személyre szabott mobilizáló protokollal és egyéni technikai tippekkel fogunk segítséget nyújtani.

2

2. Hónap : IZOMÉPÍTÉS

Keményebb edzések, nagyobb súlyok, szóval igazi nagybetűs Munka vár rád ebben a ciklusban, hiszen - az étrendi ajánlást betartva - ez az, amitől a leggyorsabban alakul a formád.


A végzett gyakorlatok köre és mennyisége bővül az előző hónaphoz képest, hiszen már a technikai gyakorlásra kevesebb hangsúlyt kell fektetnünk, így még több stimulust adhatunk az izmaidnak.

3

3. Hónap : ERŐNÖVELÉS

Utolsó lépésként pedig, már izmosabban és stabil, magabiztos gyakorlatvégrehajtás mellett itt az idő, hogy a súlyokat még feljebb pakoljuk, és edzésről edzésre átlépd a korlátaidat!

A 3. fázis célja az, hogy olyan súlyokig eljuss a végére, amelyekről eddig még nem is álmodtál, amelyekre valóban büszke lehetsz. Ebben a fázisban, az előző hónapok kemény munkájára építkezve születik meg az igazi Sportolói Éned.

Profi Kezekben a Fejlődésed.

A PowerBuilder 2013-as megalapításakor az erőedzés népszerűsítését tűztük ki fő célunkként, ennek szellemében pedig azóta több, mint 1000 tanítványunkat vezettük be az intelligens, precízen tervezett erőedzés világába. Női Erőemelő Csapatunk 2018-ban és 2019-ben is Magyar Bajnok volt, számos magyar csúcs fűződik sportolóink nevéhez. 

A Te fejlődésedet edzőnk, Szűcs Mimi fogja segíteni, aki maga is eredményes sportoló (felhúzó magyar bajnok és csúcstartó), valamint sok éve nap mint nap azon dolgozik, hogy a női tanítványait egy erősebb, izmosabb fizikumhoz  - és ezáltal egy boldogabb élethez segítse.

A következő turnus indul: 2021. Január 3.

89
Nap
14
Óra
29
Perc
38
Másodperc

30 napos pénzvisszafizetési garancia!

Nem tudod, hogy neked való-e ez az egész? Nyugi, nem tudsz veszíteni semmit: egyrészt a PowerBuilder fennállásának 6 évnyi tapasztalatai alapján 100%-ig biztosak vagyunk benne, hogy nem fogod megbánni a csatlakozást... másrészt viszont ha bármi okból kifolyólag mégsem vagy elégedett azzal, amit kapsz, akkor az első hónapban bármikor visszakérheted a pénzt, nincs harag! :)

Rajtad a Sor!

Csontos Aliz

Csapattag 3 éve

A konditermi edzésekbe nagy lelkesedéssel vetettem bele magam, viszont egy év után azt vettem észre, hogy semmilyen különleges pluszt nem adott az életemhez: nem volt célom, csak azért csináltam, hogy csináljak valamit. A csatlakozásommal azonban minden megváltozott: a precíz, számokban mérhető edzésterv állandó motivációt ad, és már olyan súlyokat mozgatok, amelyekről nem is álmodtam. Bár hamarabb belevágtam volna! :)

Czellér Zsanett

Csapattag 3 éve

Néhány évnyi ugrabugra után tudatosult bennem, hogy izmosabb és formásabb csak a súlyoktól leszek, viszont a kezdeti lendület után hamar megrekedtem a fejlődésben. 40 kilónál többel nem tudtam guggolni és felhúzni sem, fájdogált a térdem és a derekam, a technika borzasztó volt. A csatlakozásommal viszont minden megváltozott: fél év múlva már dupla ekkora súlyokat mozgattam, és sosem voltam olyan jó formában, mint most!

Zsákai Erzsébet

Csapattag fél éve

A klasszikus konditermi edzések során éreztem, hogy valami másra van szükségem: nagyobb kihívást akarok, és gyorsabban szeretnék fejlődni. Mióta erő fókusszal edzem, azóta érzem azt, hogy minden egyes héten valóban előre tudok lépni, és csak rajtam múlik, milyen eredményeket érek el. Azóta nem kizárólag a külső motivál, hanem a teljesítményem, ami az elmúlt egy évben sokat nőtt: a legbüszkébb a 120kg-os felhúzásomra vagyok, ami a testsúlyom majdnem kétszerese!

Gyakran Ismételt Kérdések

Hogyan működik pontosan ez az egész?

Online edzés? Szkeptikus vagyok...

Hogyan intézzem a fizetést?

Még kezdő vagyok, jó lesz ez nekem is?

Hogy néz ki a program, heti hány edzés?

Mi történik a 3 hónap után?

GIRLPOWER TAGSÁG

Havidíjas fizetéssel

HUF

9.900

  • Zárt Facebook csoport
  • Állandó edzői segítségnyújtás
  • Hetente frissülő edzésprogram
  • Táplálkozási tanácsadás
  • Edzéstechnikai videó adatbázis
  • Rendszeres online fogadóórák