#NOGAINZ Challenge

☣️ EDZÉS- ÉS ÉLETMÓD PROGRAM A KARANTÉN IDEJÉRE ☣️

Hát, Elég Szar a Helyzet.

A legtöbben nem tudunk edzeni, és a négy fal közé leszünk szorítva a következő 1, de inkább 2 hónapban.


Tehát a feladat az, hogy hozzuk ki ebből az időszakból a maximumot, és tegyünk meg minden tőlünk telhetőt azért, hogy a termek újranyitásakor a lehető legjobb állapotban kezdhessük újra az edzéseinket, na meg a mindennapokban is jobban érezzük magunkat.


Sőt, itt az idő új dolgokat tanulni, amelyek által még jobb poweresek lehetünk!

Ha már össze kell csoffadni, akkor tedd azt méltósággal, és vegyél Te is részt a kizárólag PWB-seknek létrehozott #NOGAINZ challenge-ünkben!

Mi Lesz a Programban?

Saját Testsúlyos Edzések

Heti 3-4 izomépítő fókuszú edzés, kizárólag olyan eszközökkel, amely minden háztartásban megtalálható. Nem biztos, hogy ettől fogsz nagyra nőni, de az izomtömeged megőrízheted így!

Mobilizáló Protokoll

Külön-külön mobilizáló edzésprogram a guggolásra, fekvenyomásra és felhúzásra. Csak napi 20 perc, és sokkal jobb mozgással térhetsz majd vissza a súlyok alá!

Életmód Tippek

Stresszmentesítés, regeneráció turbózás: tippeket adunk a légzés és az alvás optimalizálására, és kipróbálhatod, milyen sokat tehet az életminőségedért az átmeneti böjtölés beiktatása.

Könyvklub

Olvasni jó, de a legtöbben nem szánunk rá elég időt. Elindítjuk a PWB könyvklubot, ahol egymásnak ajánlhattok könyveket - a challenge részeként cél a heti egy könyv kivégzése!


Nem Vagyunk Mindenben Über Okosak, Ezért Külső Szakértőket Hívtunk Segítségül.

LAKATOS PÉTER | Életmód

A kettlebelles, a funkcionális edzés és a 'biohacker' mozgalom hazai atyja, számos élsportoló életmód- és edzéstanácsadója. Nemrégiben megjelent Kortalanul c. könyve vezeti az eladási listákat. A #NOGAINZ-t egy 1.5 órás oktatással segíti.

SZARKA ÁKOS | Otthoni edzés

Világbajnoki bronzérmes, világkupagyőztes, magyar bajnok street workout versenyző. A Tight Hold saját testsúlyos edzésrendszer alapítója. A #NOGAINZ-t hetente frissülő edzésprogrammal és videókkal segíti.

MAGAS DÁVID | Mobilizálás

Dávid az élsportban eltöltött évei alatt (a magyar atlétika válogatott tagja is volt) megismerte, milyen kihívásokkal küzd egy komoly sportoló, mára pedig mozgásterapeutaként és humánkineziológusként nap mint nap azon dolgozik, hogy ezeket a problémákat orvosolni tudja. A #NOGAINZ-t mobilizáló programmal segíti.

Extra Motivációként Pedig...

A #NOGAINZ challenge 10 legszorgalmasabb teljesítője Lakatos Péter idén megjelent bestsellerét, a Kortalanul c. könyvet kapja meg tőlünk!

Kattints a gombra, írd fel magad a listára, és csekkold a #NOGAINZ program anyagait a facebook csoportban!