PowerBuilder Online Coaching - PowerBuilder.hu

Online Segítségnyújtás 
Erőemelő és Izomépítő Edzéseidhez

Magyarország legnagyobb Erőemelő Csapatának edzői segítenek edzéseid programozásában és a gyakorlataid helyes technikájának csiszolásában.

Kíméld meg magad a további tévutaktól és zsákutcáktól, engedd, hogy kezünkbe vegyük a fejlődésed!

Mi az az Online Coaching?

Mi adjuk a szakértelmet, Neked már csak edzeni kell.

Edzésprogramozás

Hetente frissülő, 100%-ig Rád szabott edzéstervet kapsz, amelyet a Te céljaidra, adottságaidra és lehetőségeidre szabva alakítunk ki, az erő- és izomépítés tudományos alapelvei mentén felépítve.

Rendszeres konzultáció

Az edződdel folyamatos messengeres és e-mailes kapcsolatban leszel, valamint minden hetedről egy részletes, videós kiértékelést kapsz, amelyekben tanácsokat kapsz a következő edzéshetedet illetően.

Versenyfelkészítés

Csapatunkban számos erőemelő versenyző útját egyengetjük, 2014 óta a legnagyobb létszámú egyesületként. Ha Neked is célod egy versenyre való felkészülés, jó kezekben leszel! 

Tömegelés, diéta?

Az edzésprogramodat a testkompozíciós céljaidra igazítjuk: segítünk eldönteni, mikor érdemes diétáznod vagy tömegelned a hosszútávú fejlődés érdekében, és a napi kajarutinoddal kapcsolatos kérdésekben is támaszkodhatsz ránk!

Videós technikai tanácsadás

Te levideózod a gyakorlataidat, az edződ pedig hasznos tippekkel és kiegészítő gyakorlatokkal segít a technika csiszolásában - azért, hogy hétről-hétre hatékonyabban és biztonságosabban tudj dolgozni!

Alapos kezdeti felmérés

Egy videós beszélgetés során kikérdezünk a céljaidról, eddigi edzésterveidről, tapasztalataidról - amelyet mind figyelembe veszünk az egyéni programod kialakításakor.

Kinek ajánljuk?

Te vagy az ideális Tanítványunk, ha...

 • Rutinosan mozogsz az edzőteremben, és van legalább fél éves tapasztalatod a súlyzós edzésben.
 • Motivált vagy és célod az erő- és izomnövelés!
 • Tudsz guggolni, fekvenyomni és felhúzni - legalább alapvető szinten.
 • Nincs semmilyen betegséged, amely közbeszólhat a közös munkának.
 • Nincs semmilyen nagyobb sérülésed, amely inkább gyógytornász/orvos segítségét igényli.
 • Precíz és alapos vagy, hajlandó vagy hetente videózni és feltölteni a gyakorlataidat és rendszeres e-mailes beszámolót küldeni Edződnek

Mennyibe kerül?

Attól függ, hogy szeretnél-e 

ONLINE COACHING

Személyes találkozó nélkül - azoknak, akik az olcsóbb megoldást szeretnék, vagy messze laknak Budapesttől

 • Hetente frissülő, személyre szabott edzésprogram
 • 0-24 emailes és FB messengeres kommunikáció
 • Videós technika ellenőrzés és tanácsadás minden edzésről
 • Hozzáférés az edzéstechnikai videó adatbázishoz
 • Személyes találkozó

22.990 Ft / hónap

HYBRID COACHING

Havi egy személyes találkozóval - azoknak, akik biztosra akarnak menni és a legjobb megoldást választani

 • Hetente frissülő, személyre szabott edzésprogram
 • 0-24 emailes és FB messengeres kommunikáció
 • Videós technika ellenőrzés és tanácsadás minden edzésről
 • Hozzáférés az edzéstechnikai videó adatbázishoz
 • Havi egy személyes találkozó (közös edzés)

27.990 Ft / hónap*

Hogyan fogunk segíteni Neked?

Módszereinkről

Személyreszabott Edzésprogram


A fejlődés és az egyhelyben toporgás között a megfelelően összeállított edzésprogram jelenti a különbséget. Azok a programok, amelyeket neten találhatsz sosem lehetnek tökéletesek számodra, hiszen azok egy általános egyénre lettek kialakítva és nem a Te testedre. 

A PowerBuilder edzéseket egy számodra írt, havonta frissülő egyéni edzésprogram alapján fogod végezni, melynek megtervezésekor mindent figyelembe veszünk, amit kell: az edzésmúltadat, a céljaidat, a jelenlegi szintedet, a mozgásod minőségét és ezek segítségével egy olyan programot alkotunk Neked, amely maximális sebességgel visz a céljaid felé.

Ha szeretnél ízelítőt kapni arról, hogyan néz ki nálunk egy edzésprogram, kattints ide!

100+ Edzéstechnikai Videó


Az edzésprogramon kívül a gyakorlatok kivitelezése is döntő fontosságú: ezért elkészítettünk egy több, mint 100 gyakorlatból álló edzéstechnikai videógyűjteményt, melyen mi, a PowerBuilder edzői mutatjuk be a gyakorlatokat és tanítunk a meg a kivitelezés technikájának fontos szabályaira.

Ezt utána természetesen ellenőrízzük is videós formában: Te csak letámasztod a mobilod edzésen és rögzítesz minél több gyakorlatot minél több szögből, mi pedig hetente átnézzük a videókat és hasznos tanácsokkal látunk el a technika csiszolását illetően.
Mobilitás, hajlékonyság


Ahhoz, hogy a tested egy jobban terhelhető, zsírmentesebb, izmosabb géppé alakítsd, egy stabil alapra, egy jól működő vázra van szükséged, és sajnos ez jó eséllyel nincs meg; a modern életmód ‘áldásos’ hatásai, a rossz mozgásminták berögződése vagy egyeseknél a túl korai sportspecializáció eredményeiként, a mozgásunk messze van azoktól az anatómiailag optimális mozgásmintáktól, melyek segítségével biztonságosan és eredményesen mozoghatunk. 

A PowerBuilder Online Coaching csatlakozási folyamata egy videós mobilitási felméréssel kezdődik, amely alapján szükség szerint nyújtó, mobilizáló gyakorlatokat adunk edzés előttre, utánra és házi feladatként. 

Versenyzési lehetőség


Az erőemelés az a sport, melyben hétről-hétre, hónapról-hónapra bebizonyíthatod önmagadnak, hogy kemény és tudatos munkával, valamint egy precízen tervezett és végrehajtott programmal bármit elérhetsz, és képes vagy önmagad legyőzésére

Nem akarunk mindenkiből versenyzőt faragni (hiszen a versenysport egy csomó áldozatot követel, amit sokak számára nem ésszerű döntés meghozni), de ha ilyen ambíciód vannak, száz százalékosan támogatjuk azt, hiszen mi, az edzők is aktív versenyzők vagyunk ebben a sportban és számos Tanítványunkat készítünk fel időről-időre a rangosabb hazai és nemzetközi versenyekre.  

Biztos, hogy Neked való ez?

Tanítványaink mondták rólunk

"Természetesen többen mondták, hogy az Online Coachingnak semmi értelme, hisz nincs ott az edző, hogy azonnal korrigáljon... de bennem már az edzőmmel való első beszélgetés után elillant minden kétely, és azóta is életem egyik legjobb döntéseként tekintek arra, hogy csatlakoztam a PowerBuilderekhez!"

Brabecz Péter

1 év alatt +70kg az összetettre

"4-5 év konditermi edzés után 150-100-180kg voltak a maxaim (guggolás-fekvenyomás-felhúzás), mostanra ezek a számok az Online Coachingnak hála 210-130-245kg-ra nőttek... alig egy év alatt. De a legbüszkébb mégis arra vagyok, hogy egy ilyen jó közösség tagja lehetek!"

Tornyi Csaba

1 év alatt +155kg az összetettre

"A teljes mértékben rám szabott edzésprogram hatalmas segítség, nagyon motiváló, ahogy látni, hogy mik a célok a következő hetekben és hogy mikre leszek képes egy-egy edzésciklus végén!

Szűcs Noémi

1 év alatt +42kg az összetettre

"Az edzőmtől folyamatosan rengeteget tanulok - mind szakmailag, mind emberileg segít abban, hogy jobbá tudjak válni. Egy összetartó, folyamatosan fejlődni akaró edző gárda áll a PWB hátterében, ami számomra nagyon motiváló, és garantálja a fejlődést!

Tyukodi Lajos

3 hónap alatt +45kg az összetettre

JELENTKEZZ BE INGYENES VIDEÓS KONZULTÁCIÓRA!

A közös munka megkezdése előtt fontos, hogy megismerjük egymást és mindkét fél megbizonyosodjon arról, hogy eredményesen tudunk majd együtt dolgozni. Ezért minden esetben egy Skype-os (vagy ha nincs rá lehetőség, telefonos) konzultációval indítjuk a csatlakozási folyamatot, mely során kikérdezünk céljaidról, sportmúltadról és egyéb lényeges dolgokról, valamint Te is felteheted kérdéseidet a Online Coaching rendszerével kapcsolatban.