PowerBuilder Online Coaching

Személyre szabott, internetes edzés- és étrend programozás

Te is unod, hogy tele van a net egy csomó, egymásnak ellentmondó infóval?

... és azt is unod, hogy nem alakulnak úgy a dolgok az edzőteremben, mint kellene? Hogy mindent megteszel, de még mindig nem a várt eredmények néznek vissza a tükörben?

Hogy a napról napra megjelenő új infók között kutatva sosem lehetsz abban biztos, hogy az edzésprogramod jó-e, vagy hogy az étrended kiszolgálja céljaidat? Hogy azon kell vacillálnod, hogy 5x5 vagy 4x8 guggolást csinálj a következő edzésen, vagy hogy a rudas vagy az egykezes fekvenyomás a jobb izomépítésre?

Belegondoltál már, hol tarthatnál, ha minőségi segítséget kapva minden tévutat, minden rosszul felépített edzéstervet és hibásan kivitelezett gyakorlatot megspóroltál volna?

Ha olyan edzésprogramot követsz, amely nem egy általános emberre, hanem a Te testedre, a Te adottságaidra lett szabva, és a jelenlegi körülményeidhez igazítva?

Ha szoktál olvasgatni az edzésről, akkor bizonyára már belebotlottál jónéhány edzéstervbe. Ezek között vannak jobbak és rosszabbak is, viszont egy valami egészen biztos: nincs olyan edzésprogram, ami mindenkinek működik. Az optimális fejlődés utján csak egy olyan program indíthat el, amely figyelembe veszi mozgásbeli képességeidet (Kötött vagy, és alig bírsz leguggolni? Vagy gyakran fáj a vállad?) és céljaidat (Erőnövelés? Izomnövelés? Diéta?), majd ezek alapján írja elő az alkalmazott gyakorlatok körét, a terhelést, az ismétlésszámokat és a sorozatszámokat.

Ne bízd többé fejlődésed a véletlenre!

Fordítsd javadra a PowerBuilder edzőinek évtizedes tapasztalatát és többszáz tanítványon már sikerrel alkalmazott tudását, és nem kell többé azon gondolkoznod, vajon jó-e az, amit csinálsz, vajon 2 hónap múlva látni fogod-e eredményét befektetett munkának.

Mi azért bújjuk évek óta az angol nyelvű szakirodalmat​ és azért tartjuk rajta szemünket a fitneszvilág legfrissebb tudományos felfedezésein és kutatásain, hogy képesek legyünk egy olyan módszert biztosítani számodra, amely segítségével kihozhatod magadból a maximumot. És ezt nem csak a kanapéból mondjuk, hanem már évek óta nap mint nap teszteljük tudásunkat lelkes, izmosodni és erősödni vágyó tanítványainkon. 

Nem egy gyors, csodával felérő megoldást reményét akarjuk kelteni benned, hanem egy olyan utat, melyen elindulva kemény munkával és fegyelmezettséggel folyamatosan előre fogsz haladni és egyre közelebb kerülsz céljaidhoz... megtorpanások, kétségek és tévutak nélkül.

A magányos harcosok legjobb segítsége!

Mint minden edző, természetesen mi is személyesen tudunk a legtöbbet segíteni. De tisztában vagyunk vele, hogy az idő- és távolságbeli korlátok miatt ez nem mindig megoldható, sőt, sokan jobban szeretnek egyedül, önállóan küzdeni a vasakkal. Ha Te is ilyen vagy, akkor az Online Coaching szolgáltatást Neked találtuk ki.

Mit ígérünk, ha
a PowerBuilder Online Coachingot választod?

Amikor 2015. elején elindítottuk a PowerBuilder Online Coaching szolgáltatásunkat, célunk nem volt kevesebb, mint egy olyan internetes személyi edzés rendszerét létrehozni, amely a lehető legközelebbi élményt és eredményeket fogja nyújtani ahhoz, mintha ott állnánk melletted minden edzéseden.

Bármennyire is maximalista hozzáállással dolgoztunk a rendszer kialakításán, őszintén szólva egy kicsit tartottunk tőle, hogy a gyakorlatban mennyire leszünk képesek majd személyes találkozás nélkül segíteni tanítványainkat. Az első fél év, és az első 15 Online Tanítványunk eredményei és visszajelzései azonban számunkra is igazolták a rendszer sikerét: kivétel nélkül mindenki erősebb és izmosabb lett, valamint a videós ellenőrzések és útmutatások segítségével nagyon sokat javult a fiúk és lányok technikája a gyakorlatok végrehajtásának terén.

Mindezek alapján 100%-osan garantáljuk, hogy ha olyan komolyan veszed Te is a közös munkát, mint Mi, akkor már 12 hét múlva egy izmosabb és erősebb ember fog visszanézni Rád a tükörben... utána pedig a határ a csillagos ég.

Ezt annyira komolyan gondoljuk, hogy 30 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.

Tehát egy hónap után ha nem tetszik, amit kapsz, visszakapod a pénzed!

Hogyan fogjuk segíteni a Te fejlődésedet?

  • Felmérést követő egyéni programtervezés

Ahelyett, hogy egy gyorsan összedobott/netről levadászott, sablon programot adnánk Neked (mint azt oly' sok személyi edző teszi), vesszük a fáradtságot és kielemezzük a 100+ kérdéses belépő kérdőívre adott válaszaidat, valamint a felmérés részeként küldött videóidat. Ezután leülünk és megtervezzük az edzés- és táplálkozási programot, melyet 100%-ig Rád: az adottságaidra, a lehetőségeidre és céljaidra szabunk.​

 • 100+ Edzéstechnikai Videó

Ahhoz, hogy a közös munka a lehető legjobban emlékeztessen a személyi edzésre, az edzésprogram mellé rendelkezésedre bocsátjuk a több, mint 100 gyakorlatból álló edzéstechnikai videógyűjteményünket, melyen mi, a PowerBuilder edzői mutatjuk be a gyakorlatokat és tanítunk a meg a kivitelezés technikájának fontos szabályaira.

 • Rendszeres segítségnyújtás

A folyamatos előrehaladásod biztosításának érdekében minden héten fogsz egy részletes, az előző heti edzésmunkádat összefoglaló e-mailt kapni tőlünk, amelyben felhívjuk a figyelmed a gyakorlatok végzésében elkövetett esetleges kisebb problémákra, tanácsot adunk a következő hétre vonatkozóan edzésprogram és étrend tekintetében. Ezen kívül bármilyen kérdésed van, folyamatosan rendelkezésedre állunk e-mailben.

 • Táplálkozási napló ellenőrzése

A táplálkozás kérdését nem fogjuk elintézni egy étrend küldésével: az étrend részeként töltendő táplálkozási naplót hétről hétre kielemezzük és ez alapján tanácsokat adunk a következő hétre, valamint a súlyod és a forma alakulásától függően igazítunk az étrendben szereplő mennyiségeken.​

 • Zárt facebook csoport tagság

​Ezen kívül tökmindegy, hogy online, vagy személyi edzésről beszélünk, a közös munkának egy nagy része a folyamatos személyi kontaktus velünk és a csapat többi tagjával is, ezért felveszünk a PowerBuilder belső facebook csoportba, ahol hasznos infókat osztunk meg és inspirálódhatsz a többiek fejlődéséből.

Mit mondanak rólunk a tanítványaink?

John Doe UI/UX Designer

Igazi gyúrósként, az osztott edzéstervek világából érkeztem, a fejlődésben megrekedve és nem kicsit elbizonytalanodva, hogy jó úton járok-e? Az Online Coachingtől nemcsak a Zsolt többéves tapasztalatát, hozzáértését, szakmai tudását kaptam, hanem végre mérhető változásokat - erőszint növekedést és soha nem használt (de még gondolatban serm) súlyok mozgatását.

A személyre szabott bemelegítő-nyújtó gyakorlatoknak köszönhetően javult a mobilitásom és megkaptam azt, ami leginkább hiányzott az eddigi edzős életemből: hosszútávú tervezést rövidebb ciklusokra bontva, kiegészítve a célokhoz megfelelő étrenddel.

Izgalommal várom minden ciklus elején az edzéstervet, amikor is számokban kifejezve látom, hogyan fogok edzésről-edzésre, hétről-hétre erősödni, fejlődni. Azt is tudom, hogy a ciklus végére ezek a számok már nemcsak víziók lesznek, hanem reálisan elért eredmények!

Gaál Henrietta

Az Online Coachinghoz való csatlakozással egy teljesen egyénre szabott, személyes edzés- és kajatervet kaptam, valamint állandó kontrollt... ezek pedig fél év alatt teljesen új szintre emelték az edzéseimet.

A közös munka a professzionális szemléletnek köszönhetően hihetetlenül eredményes és élvezetes. Úgy érzem, hogy az erőfeszítéseim kétszerese térült meg - ami a napi 8-10 óra munka mellett egy hatalmas fegyvertény, hiszen így nincs elvesztegetni való időm.

Bátran merem ajánlani mindenkinek (annak is aki teljesen a nulláról kezdené) és a célja, hogy egészségesebb legyen és erősebb.

Pettendi Attila
John Doe UI/UX Designer
John Doe UI/UX Designer

8 hónappal ezelőtt ismertem fel, hogy bizony gyenge vagyok és ez így nem mehet tovább. Akkoriban súlyemeléssel próbálkoztam, ahol ez különösen nagy gondot jelentett.

A problémámra a választ a PowerBuilderré válás jelentette - az életem egy teljesen új szintre emelkedett, ahogy a rúdra rakott tárcsák számával arányosan az önbizalmam is gyarapodott. 

Lettek céljaim és kaptam egy tervet, hogy ezeket mind meg tudjam valósítani. Újra elérhető közelségbe került a verseny szintű sportolás is, amiért szintén borzasztóan hálás vagyok.

Nagy Péter

Engedd, hogy segítsünk!

Ha egyedül edzel...

 • Hibás, rossz technikával dolgozhatsz, amely sérüléshez és stagnáláshoz vezethet
 • Egy csomó időt és energiát emészt fel az, hogy saját magadnak kell megtervezned az edzésprogramodat
 • Sosem lehetsz benne biztos, hogy jó-e az edzés és kajaprogram, amit követsz, vagy csak egyhelyben fogsz toporogni
 • Simán kihagyhatsz egy edzést, csak mert épp nincs kedved hozzá, vagy fáradt vagy
 • Nem leszel a PowerBuilder Csapat tagja

Ha velünk edzel...

 • A rendszeres videós ellenőrzés segítségével ha rosszul dolgozol, javítjuk a hibákat
 • Az edzéstervezés terhét 100%-ban levesszük a válladról és biztos lehetsz benne, hogy az jobb lesz, mint valaha
 • Mások által már kipróbált és sikerrel alkalmazott alapelvek szerint tervezünk számodra is
 • Tudod, hogy felelősséggel tartozol felénk és nem hagyjuk, hogy a lustaság eluralkodjon rajtad
 • A PowerBuilder Csapat tagja leszel :)

Mennyibe kerül ez Neked?

ONLINE COACHING

Személyes találkozó nélkül - azoknak, akik az olcsóbb megoldást szeretnék, vagy messze laknak Budapesttől

 • Személyre szabott edzésprogram
 • Személyre szabott táplálkozási program
 • E-mailes segítségnyújtás 24 órán belül
 • Hozzáférés az edzéstechnikai videókhoz
 • Táplálkozási napló heti ellenőrzése
 • Facebook csoport hozzáférés
 • Személyes találkozó

9.900 Ft / hónap

Az érdeklődés elküldésével nem vállalsz semmilyen kötelezettséget!

HYBRID COACHING

Havi egy személyes találkozóval - azoknak, akik biztosra akarnak menni és a legjobb megoldást választani

 • Személyre szabott edzésprogram
 • Személyre szabott táplálkozási program
 • E-mailes segítségnyújtás 24 órán belül
 • Hozzáférés az edzéstechnikai videókhoz
 • Táplálkozási napló heti ellenőrzése
 • Facebook csoport hozzáférés
 • Havi egy személyes találkozó (közös edzés)

  14.900 Ft / hónap

  Az érdeklődés elküldésével nem vállalsz semmilyen kötelezettséget!

  Pénzvisszafizetési Garancia

  Ha nem vagy elégedett a kapott szolgáltatással, akkor ezt csak jelezned kell az első 30 napon belül, és visszafizetjük a havidíjat.

  Na, nem mintha még bárki élt volna ezzel! :)​

  Gyakran Feltett Kérdések

  Kezdőknek, vagy haladóknak jó ez?

  Baj, hogy én nem budapesti vagyok?

  Csajoknak is ajánlott?

  Sportolóknak is ajánlott?

  Hogyan fog történni a kommunikáció?

  De én nem akarok napi hatszor enni!

  Fontos: Csak akkor kattints a lenti gombra, ha tényleg motivált vagy!

  Nem marketing-duma, de a résztvevők száma véges. Mivel egy-egy Online Tanítványukkal hetente több órát is foglalkozunk, ezért csak úgy tudjuk biztosítani az magunktól elvárt maximális színvonalat, ha maximalizáljuk a létszámot. Túljelentkezés esetén motiváltság, elszántság szerint fogunk választani a jelentkezők közül, ezt pedig a kérdőívre adott válaszok alapján döntjük el.

  Pénzvisszafizetési garancia

  100% biztonságos fizetés