PowerBuilder START - PowerBuilder.hu

POWERBUILDER START 
8 Hetes Erőnövelő Kurzus

Mit Érhetsz El Velünk Két Hónap Alatt?

Kezdő Kurzusunk Bemutatása

Sportolót Csinálunk Belőled!

A 8 hetes kurzus végére egy technikailag képzett, fejlett testtudattal rendelkező sportolóvá fogsz válni, aki alig várja, hogy újabb és újabb célokat tűzzön ki és érjen el!

A Tökéletes Technika Felépítése

Az alapoktól kezdve, lépésről-lépésre megtanítjuk, hogyan végezd hatékonyan és sérülésveszély nélkül a szabadsúlyos alapgyakorlatokat!

Erőemelő alapok

A guggolás-fekvenyomás-felhúzásra koncentrálunk, de ezeket kiegészítjük saját testsúlyos, kézisúlyzós és egyéb, a kiegyensúlyzott fizikum építését szolgáló gyakorlatokkal!

Mobilizálás, Nyújtás

Senkinek sem tökéletes a mozgása, testtartása: az edzések során felmérjük ezeket és megtanítjuk a Számodra szükséges korrekciós gyakorlatokat!

Kiscsoportos Lebonyolítás

Kezdőként nagyon fontos, hogy az edződ minden mozdulatodat figyelje: max. 6 fős csoportjainkban mindenkire egyéni edzői figyelem jut!

A 8 hét Után?

A kurzus befejeztével készen állsz majd arra, hogy a PowerBuilder Csapat többi tagjához hasonlóan Te is egy 100%-ig egyénreszabott program szerint pakold tovább a rúdra a tárcsákat!   

Miért az Erőemelés?

Az Élet Értelme, a Válasz Mindenre

Guggolás - Fekvenyomás - Felhúzás az a három alapgyakorlat, mellyel a legnagyobb súlyokat megmozgatva a legnagyobb erőszintet tudod felépíteni, és a lehető leggyorsabban tudsz magadra izmot pakolni.

8 éve, a PowerBuilder kezdetekor, egyszerű gyúrósokként azért kezdtük el erre fektetni a hangsúlyt, mert így minden másnál gyorsabb eredményeket láttunk. Kipróbáltunk csomó mindent, de sem a saját fejlődésünkben, sem a Tanítványainknál nem ért fel semmi az erőemelő fogásnemekkel tapasztalt sikerekhez.

Akkor még meg sem fordult a fejünkben, hogy versenyezni fogunk... de azóta 200+ fős Csapatunkkal  Magyarország legnagyobb Erőemelő Egyesületévé nőttük ki magunkat, köztük ilyen Csajokkal és Srácokkal, akik Hozzád hasonlóan, kezdőként kerültek kezeink közé:

Hol, Mikor, Mennyiért?

Budapesten NÉGY Helyszínen is!

XI. Kerület: POWERBUILDER HQ

I. csoport: Kedd + Csütörtök (19-20:30) + Szombat (12-13:30)

Havidíj: 24.990 Ft

III. Kerület: THOR GYM Óbuda

I. csoport: Hétfő + Szerda + Péntek (19-20:30)
II. csoport: Kedd + Csütörtök (19-20:30) + Szombat (12-13:30)

Havidíj: 22.490 Ft

XIV. Kerület: THOR GYM Zugló

I. csoport: Hétfő + Szerda + Péntek (17-18:30)

Havidíj: 22.490 Ft

XX. Kerület: THOR GYM Csepel

I. csoport: Kedd + Csütörtök (19-20:30) + Szombat (12-13:30)

Havidíj: 24.990 Ft

Biztos, Hogy Neked Való Ez?

Tanítványaink mondták rólunk

Kovács Albert

Kezdőként talán nehezebb észrevenni, amit néhány év távlatából már világosan látok, hogy csakis szakemberrel érdemes együtt dolgozni, hisz a megfelelő szemléletmód segítségével rengeteg zsákutcától és csalódástól kíméli meg magát az ember a súlyzós edzés tévhitekkel teli világában.

Életem egyik legjobb döntésének tartom, hogy a PowerBuilder csapatával vágtam bele a súlyzós edzésekbe. Nem gondolom, hogy jelenleg Magyarországon létezne ennél komolyabb színvonal, edzőkkel akik ilyen mélységű és naprakész tudással rendelkeznének az erőedzés témájában.

Doszpod Balázs

A PowerBuilder rendszerben valóban sportolónak érzem magam, minden edzésnek jelentősége van és látom, hogy merre tart a fejlődésem. A gondosan összerakott edzésprogram hónapról-hónapra közelebb visz a céljaim felé, újra van kedvem tudatosan kajálni és minden edzést nagyon várok!

Czellér Zsanett

"...itt egy olyan szuper, összetartó közösségre találtam, ahol értékes, értelmes, hasonlóan gondolkodó, a céljaikért keményen küzdő, igazán motiváló emberekből valódi barátokat szereztem. Kitartóbb vagyok, megtanultam küzdeni az álmaimért nem csak otthon sírni értük. Megtanultam értékelni az apróbb kitűzött célokat, megtanultam hinni magamban és azt is, hogy a befektetett munka mindig meghozza a gyümölcsét! És ez a fejlődés, az életem minden területére rányomta a bélyegét."