PowerBuilder START 2022 - PowerBuilder.hu

Szeretnél Erősödni és Izmosodni, Nyomod is az Edzéseket, De Nem Igazán Jönnek Az Eredmények?

⬇️ Akkor hadd kérdezzek valamit...⬇️

Elhiszed, hogy valójában csak 12 hét választ el önmagad egy olyan verziójától

 • …aki tökéletes technikával (és az ezzel együtt járó magabiztossággal) végzi az erőgyakorlatokat?
 • …akit a teremben a többiek a szemük sarkából figyelnek, és azt gondolják: ‘ez biztos valami sportoló’?
 • …aki hónapról-hónapra képes látványosan erősödni (és büszkén posztolgatja instára az edzésvideókat ?)?
 • …aki minden edzésről sikerélményekkel feltöltődve, önbizalommal telve tér haza?

 

2013 óta több, mint 1000 tanítványunk számára segítettünk ugyanezt elérni - és ez alapján bátran állítom, hogy ez számodra is lehetséges.

Miért Nem Erősödsz és Izmosodsz Úgy, Ahogy Szeretnél?

1. Probléma: Túl Sok Infó, Kinek Higgy?

Oké, vegyük például a guggolást. Szóval Te egy olyan típusú ember vagy, aki nem csak úgy nagyjából, hanem tényleg jól akarja csinálni a dolgokat. Ehhez pedig értened kell a miérteket, tehát jöhet egy google keresés a témában - viszont az egyik cikkben azt írják, hogy előre kell tolni a térded, a másikban videóban pedig azt mondják, hogy ez kifejezetten tilos. És mindkét forrás egészen hitelesnek tűnik - de most akkor mi van, kinek higgy? 

A mai világban végtelen mennyiségű információ áll rendelkezésünkre minden témában, de sosem lehetsz biztos abban, hogy kire érdemes hallgatni - ez pedig örök bizonytalanságban tart. És ez a bizonytalanság a legrosszabb, ami történhet, hiszen az edzésélményt és a fejlődésed is tönkrevágja.

2. Probléma: Az Információ Nem Egyenlő a Tudással

Mi a megoldás? Ha újabb és újabb youtube videókat nézel, csak újabb és újabb információt fogsz kapni… a tanulás viszont nem áll meg itt, ezeket be is kell építened a gyakorlatba, majd eldönteni, hogy mi állja meg a helyét, és mi nem. Ez az, ahogyan a valódi, használható tudás épül. Szóval ha van 3-5 éved a tanulásra, akkor hajrá, viszont ha most szeretnél eredményeket elérni, akkor ehhez nem lesz elég pár google keresés.

Hiszen ha nincs meg az egyre nagyobb súlyok mozgatásához szükséges egyre magabiztosabb technika, ha nincs meg a program, amelyet kitartóan, kétségek nélkül tudsz követni hónapokon át, akkor csak egy helyben toporogsz, mint az összes többi terembe járó figura.

3. Probléma: Ha Nincs Eredmény, Nincs Lelkesedés.

Persze, edzeni tök egészséges, de legyünk őszinték: ha csak az egészség miatt csinálnád, akkor jógázni meg futni járnál, mint az ilyen egészségmegőrzős arcok. Szóval Te erősebb és izmosabb akarsz lenni - de ebben nem úgy haladsz, ahogy szeretnél. És ki szeretne hosszútávon egy csomó időt és pénzt elpazarolni egy olyan dologra, aminek sokszor nincs igazán látható haszna?

Ha pedig nincs előrelépés, akkor a motiváció szép lassan alábbhagy, így az edzések kevésbé lesznek hatékonyak, ami még lassabb fejlődéshez vezet - tehát egy ördögi körben találod magad.

Mit Tegyél, Ha Mégis Fejlődni Szeretnél?

...Elmehetsz egy Személyi Edzőhöz.

Ez egy tök jó megoldás, viszont nagyon mélyen zsebbe kell nyúlni ahhoz, hogy egy tényleg felkészült szakember egy órán át csak rád figyeljen. Arról nem is beszélve, hogy honnan tudod, ki a lelkiismeretes és valóban jó edző, és ki az, aki a második alkalommal már a telóját nyomkodva ‘vezényli le’ neked a sablon edzését?

...Járhatsz 'Funkcionális' Edzésre.

...ami nem más, mint tesióra felnőtt embereknek. Amivel nincs semmi baj, viszont az ilyen edzések teli lesznek olyanokkal, akik 'csak egy kicsit mozogni szeretnének' és most fognak az életükben először súlyt. Ha nem tévedek, Te nem ebbe a kategóriába tartozol, tehát nem biztos, hogy hozzájuk akarsz alkalmazkodni, és azt az edzésprogramot akarod csinálni, mint ők.

...Kereshetsz egy Online Edzőt.

Ez egy költséghatékony, de mégis személyre szabott megoldás - és nem helyhez kötött, az Internet világa pedig elég nagy, valószínűleg találsz olyan edzőt, akinek megbízol a tudásában. Viszont lássuk be, hogy az online coaching-nak megvannak a maga korlátai (főként a gyakorlatok tanítását illetően), ami miatt inkább a haladó sportolók számára jó ez az együttműködési forma.

De van egy másik út is.

Wittmann Zsolt vagyok, a PowerBuilder csapat vezetőedzője.

2012-ben alapítottam a PowerBuilder-t (ahogyan mi mondjuk: PWB-t), és előbb a modern, tudományos alapokra épülő módszerek meghonosításával forradalmasítottuk a magyar erőemelést, majd az ország legnagyobb, és az utóbbi évek legeredményesebb poweres csapatává nőttük ki magunkat.

Most pedig elindítjuk kezdő kurzusunkat, amelyben 3 hónapba csomagolva megkaphatsz minden olyan eszközt, amelyre szükséged lehet ahhoz, hogy az erő fókuszú edzéseidet hatékonyabban tudd végezni, és eközben egy olyan erőszintet tudj felépíteni, amilyet most még nem is gondolnál reálisnak.

A 12 Hetes Program, Amely Alatt Többet Fogsz Fejlődni, Mint Eddig Összesen:

POWERBUILDER START

 1. 1
  TÖKÉLETES TECHNIKA. Felépítjük a gyakorlatok Számodra optimális kivitelezését, amellyel sérülésmentesen és hatékonyan erősödhetsz.
 2. 2
  HATALMAS ÚJ CSÚCSOK. Egy olyan programot biztosítunk, amely segítségével önmagad egy minden eddiginél erősebb verziójává fogsz válni.
 3. 3
  IZMOSABB, EGÉSZSÉGESEBB TEST. Az, hogy sosem voltál még ilyen erős, a külsődön is látszani fog, jobban érzed majd magad a bőrödben, és mobilisabb, hajlékonyabb leszel.

A Következő Csoport Indulása: 2022.03.14

100% Elégedettségi Garancia

Biztonságos Online Fizetés

9 Év, 1000+ Tanítvány...

"Rengeteget fejlődtem a csatlakozásom óta!"

"A konditermi edzésekkel elkezdtem stagnálni, és ízületi fájdalmaim is voltak - PowerBuilder Csapathoz való csatlakozásom óta ezek a problémák már a múlté, rengeteget fejlődtem, tetszik az edzők technikai alapossága, a csapatszellem és a tudatos edzéstervezés."

Hujber János

"Nagyon jó érzés, hogy hétről-hétre látszik a fejlődés!"

"Végre megtaláltam azt a sportot, amit szívesen csinálok, mindig várom a délutánt, hogy elkezdődjön az edzés. Nagyon motiváló a társaság és az edzőm is. Tetszik, hogy minden edzés jó hangulatban telik, de azért persze mindenki keményen dolgozik. Az pedig nagyon jó érzés, hogy hétről hétre látszik a fejlődés, egyre nagyobb súlyokkal dolgozom!"

Domján Diána

"Itt valóban sportolónak érzem magam!"

"A PowerBuilder rendszerben valóban sportolónak érzem magam, minden edzésnek jelentősége van és látom, hogy merre tart a fejlődésem. A gondosan összerakott edzésprogram hónapról-hónapra közelebb visz a céljaim felé, újra van kedvem tudatosan kajálni és minden edzést nagyon várok!"

Doszpod Balázs

Mi Vár Rád, Ha Belevágsz?

1. Hónap: TECHNIKAI BLOKK

A közös munka első négy hetét az intenzív technikai tanulás fogja jellemezni.

Ahhoz, hogy a program során valódi teljesítményt tudjunk építeni, a technikai alapoknak bombabiztosan rendben kell lenniük. Szóval a közös munka első négy hetét az intenzív tanulás fogja jellemezni - felépítjük a Te tested számára tökéletes guggolást, fekvenyomást és felhúzást, valamint a kiegészítő gyakorlatok terén kiemelt szerepet szánunk a törzs erősítésének és a csípő/váll mobilizálásának.

2. Hónap: VOLUMEN BLOKK

Izomépítés = Végezz egyre több ismétlést, egyre nagyobb súlyokkal. Pontosan ezt fogjuk tenni.

A második hónapban a növekvő mennyiségű edzésmunkáé lesz a főszerep. A már minden eddiginél stabilabb technikáddal a közepes-magasabb ismétléstartományokban feszegetheted határaidat, ezzel pedig a leghatékonyabban tudunk izmot építeni. A kiegészítő gyakorlatok is ezt fogják támogatni: sok direkt hát-váll-kar melóra számíthatsz, ami remekül kiegészíti majd az erőemelő fogásnemek adta terhelést.

3. Hónap: INTENZITÁS BLOKK

Felkészülés az első poweres maxolásodra!

A harmadik hónapban pedig elérkezik az ideje, hogy learassuk az eddigi edzésmunkánk gyümölcsét: jön az a bizonyos a nagybetűs Maxolás, melynek során az erőemelő gyakorlatokból állítasz be olyan egy ismétléses csúcsokat, amelyeket még nem is tartanál reálisnak jelenleg. Ezzel pedig felkerülsz a terem rekord táblájára, és innentől a fejlődésed mérhetővé, a cél pedig minden eddiginél tisztábbá válik.

Helyszínek, Időpontok

XI. KERÜLET

POWERBUILDER HQ

Cím: 1116 Budapest, Nándorfejérvári út 40/a (Google Térkép)

I. Csoport: Kedd (19:00 - 20:30) + Csütörtök (19:00 - 20:30) + Szombat (10:00 - 11:30)

III. Kerület

THOR GYM ÓBUDA

Cím: 1033 Budapest, Bogdáni út 3. (Google Térkép)

I. Csoport: Hétfő (19:00 - 20:30) + Szerda (19:00 - 20:30) + Péntek (19:00 - 20:30)

II. Csoport: Kedd (18:30 - 20:00) + Csütörtök (18:30 - 20:00) + Szombat (10:00 - 11:30)

XIV. kerület

THOR GYM ZUGLÓ

Cím: 1144 Budapest, Füredi u. 72-76. (Google Térkép)

I. Csoport: Hétfő (17:30 - 19:00) + Szerda (17:30 - 19:00) + Péntek (17:30 - 19:00)

XXI. kerület

THOR GYM CSEPEL

Cím: 1211 Budapest, Csepel Művek (Lakatos utca)

I. Csoport: Kedd (17:30 - 19:00) + Csütörtök (17:30 - 19:00) + Szombat (10:00 - 11:30)

Készen Állsz Életed Legjobb 12 Edzéshetére?

A PowerBuilder START programunk részvételi díja egy összegben fizetve 79.900 Ft, három részletben pedig 3x29.900 Ft. Ez magában foglal mindent: az edzői felügyeletet, az edzésprogramot és a teremhasználatot is (természetesen a program három hónapjára).

A Következő Csoport Indulása: 2022.03.14

100% Elégedettségi Garancia

Biztonságos Online Fizetés

Neked Való Ez Az Egész?

Gyere :)

 • Már van legalább minimális szintű tapasztalatod a súlyzós/konditermi edzéssel
 • Motivált vagy, és tényleg szeretnéd belerakni a melót
 • Fontos számodra, hogy a gyakorlatokat jó technikával végezd
 • Egy olyan közegben szeretnél edzeni, ahol az értelem és szorgalom fontosabb, mint az, hogy milyen cuccban jössz le
 • Egy kicsit fájdogál ez-az edzés közben, és szeretnéd megtanulni azt, hogyan ne fájjon

Ne Gyere :(

 • Haladó erőemelő vagy, és versenyre akarsz készülni
 • Testépítő vagy, aki nem hajladó kilépni a pumpálós gyakorlatok bűvköréből
 • Még sosem fogtál súlyzót a kezedben
 • Változó időbeosztásban dolgozol, és nem tudod megoldani, hogy heti háromszor, fix időben részt vegyél az edzéseken
 • Zavarna egy kis plusz izomtömeg és némi bőrkeményedés a tenyereden

A Következő Csoport Indulása: 2022.03.14

100% Elégedettségi Garancia

Biztonságos Online Fizetés

100% Elégedettségi Garancia

Az elmúlt 10 év tapasztalata alapján annyira biztosak vagyunk magunkban, hogy ha elégedetlen leszel azzal, amit kapsz tőlünk, akkor az első hónap során bármikor, indoklás nélkül élhetsz a 100% pénzvisszafizetési garanciánkkal - nem kérdezünk semmit, simán csak visszaadjuk a lóvét (feltéve, hogy minden edzésen részt vettél).

Kérdés Merült Fel Benned?

Milyen gyakorlatokat fogunk végezni?

Még sosem csináltam guggolást/felhúzást, ez mennyire gond?

Hányan vagyunk egy edzésen?

Idővel érdekel a versenyzés is - ez a kurzus nekem való lehet?

Szokott fájni a derekam/térdem/vállam/akármim, nem fog neki rosszat tenni az erőedzés?

Mi van akkor, ha néha egy-egy edzésre nem jutok le?

Nem szeretnék nőni, inkább szálkásodni és erősödni. Nekem is jó lesz ez?

Sajnos nem tudom megoldani, hogy minden edzésen ott tudjak lenni, de nagyon szeretnék Veletek dolgozni.

Nagyon jól hangzik ez az egész, de nem Budapesten élek.

Copyright - PowerBuilder Kft.