GAINZ365 - PowerBuilder.hu

Nagyra Akarsz Nőni,
és Irigylésre Méltó Súlyokat Mozgatni?

Ha Te sem csak pumpálni jársz a terembe, hanem valódi erőt akarsz építeni, akkor tarts velünk, és segítünk 3 hónap alatt sokkal erősebbé és izmosabbá válni, mint valaha!

A következő turnus indul: 2021. Január 3.

Ennyi időd van még csatlakozni:

89
Nap
14
Óra
31
Perc
50
Másodperc

KÉPZELJ EL EGY EDZÉST, AMIKOR...

...KRISTÁLYTISZTÁN TUDOD, MIT ÉS MIÉRT CSINÁLSZ.

Az átlag terembejáró össze-vissza edz: jobb esetben egy letöltött edzésprogram alapján, de inkább csak teljesen véletlenszerűen.

Neked viszont egy térkép van kezedben a céljaid felé, amellyel 100%-os bizonyossággal tudod, hogyan és merre kell haladnod.

...A TÖBBIEK FELNÉZNEK RÁD, PÉLDAKÉPNEK TARTANAK.

Az átlag terembejáró csak nagyjából jól, bizonytalanul végzi az erőgyakorlatokat.

Te viszont uralod a tested, pontosan tisztában vagy a helyes technikával, és akkora súlyokat használsz, amire összenéznek a többiek.

...BÜSZKE VAGY ARRA, AKIVÉ A SPORT ÁLTAL VÁLTÁL.

Az átlag terembejárót csak a külsőségek érdeklik: nem akar mást, csak egy kicsit izmosabb lenni.

Neked viszont minden mozdulatodból árad: egy igazi sportoló vagy, aki alázatosan, okosan és keményen dolgozik.

KÉPZELD EL MAGAD SPORTOLÓKÉNT.

Segítünk Kihozni Magadból a Maximumot!

Ha már nem vagy teljesen kezdő a súlyzós edzésben, akkor a fejlődés nem fog könnyen jönni: ahhoz, hogy előre tudj lépni, négy területen is optimalizálnod kell az edzéseidet.


Kell egy, a céljaidnak megfelelő EDZÉSPROGRAM, dolgoznod kell a tökéletes TECHNIKA felépítésén, be kell lőnöd egy megfelelő ÉTRENDET, és ahhoz, hogy ezekbe maradéktalanul bele tudd rakni magad nap-mint-nap, MOTIVÁCIÓRA van szükséged.


GAINZ365 programunkkal pontosan ezeket biztosítjuk Neked úgy, hogy ezért nem kell többtízezer forintot kifizetned egy személyi edzőnek, vagy otthagyni a jól bevált edzőtermedet.

Ők Már Végignyomták...

A GAINZ365 program indulása óta 6 turnusunk ment le, összesen 173 fő fejlődését segítettük.

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget...

a GAINZ365 turnusai csak negyedévente indulnak!


Hogyan Fogunk Segíteni Neked?

A GAINZ365-ben semmit sem bízunk a véletlenre: kézben tartunk mindent, ami a fejlődésed előremozdíthatja. Ne vesztegess el több időt az edzőteremben azzal, hogy rossz edzésprogramok mentén, rossz technikával dolgozol!

Progresszív Edzésprogram

Egy olyan edzésprogramot kapsz tőlünk, amellyel pontosan meghatározott gyakorlatok, sorozatok, ismétlésszámok, súlyok mentén haladhatsz előre hétről-hétre céljaid felé.

Technikai Oktatás

A program során végzett összes gyakorlatról alapos, minden részletre kiterjedő oktatóvideót kapsz, így minden adott lesz a technikai fejlődésedhez.

Motiváló Csapat

A Csapat tagjai csupa olyan srácok, akik Hozzád hasonlóan a lehető legnagyobb izomtömeget szeretnék felépíteni, és a legnagyobb súlyokat mozgani. Motiválódj a többiek sikereiből, és mutatsd meg, mit tudsz!

Edzői Segítségnyújtás

Zárt, kizárólag a GAINZ365 program tagjainak fenntartott facebook csoportunkban bármikor fordulhatsz segítségért a PowerBuilder Edzőihez, akár a programmal, akár technikával kapcsolatban.

​Tanítványaink Mondták...

Turán Attila

Csapattag 1.5 éve

Korábban csak edzegettem és vártam a fejlődést, mióta csatlakoztam sokkal inkább sportolónak érzem magam, aki teljesítményfókusszal edz. Látszik az edzőkön hogy ez az életük és nem csak egy terméknek tekintik a tanítványaikat mint annyi más személyi edző, hanem tényleg fontos nekik hogy mindenki megtalálja a számításait a csapatnál.

Szikora Bence

Csapattag 3 hónapja

Sok évnyi, netről letöltött tervek alapján történő edzés után megállt a fejlődés - tudtam, hogy kell egy komolyabb rendszer. A 3 hónapos program végére olyan súlyokkal tudok dolgozni, amit korábban elképzelhetetlennek tartottam és ez baromi jó érzés. Nagyon sokat fejlődtem gyakorlatok technikai végrehajtásában és jobban értem, mit és miért csinálok a teremben.

Pekker Tamás

Csapattag 3 hónapja

Csak ebben a három hónapban jött a totálomra 55kg, a gyakorlatok kivitelezése és a magabiztosságom rengeteget javult, megtanultam hogy kell rendesen enni és ezáltal egy csomó izom is jött rám. Igazából az edzésben (+kaja, pihi) és az életben is elég sokat adott a program és a mesterek segítsége! 

Mi Vár Rád a Program 3 Hónapja Alatt?

Sportolót Csinálunk Belőled.

1

1. Hónap : AZ ALAPOK MEGTEREMTÉSE

Ahhoz, hogy a program során valódi teljesítményt tudjunk építeni, a technikai alapoknak bombabiztosan rendben kell lenniük.

Ehhez egy kifejezetten erre fókuszáló edzésprogrammal, oktatóvideókkal, személyreszabott mobilizáló protokollal és egyéni technikai tippekkel fogunk segítséget nyújtani.

2

2. Hónap : IZOMTÖMEG ÉPÍTÉSE

Hosszú edzések, rengeteg nagybetűs Munka vár rád ebben a ciklusban, hiszen ez az, amitől a leggyorsabban nő az izom.

A négy hét során megtapasztalod, hogyan edz az építkezés fázisában egy igazi PowerBuilder: a poweres és bodys módszerek okos vegyítésével, sok-sok kalória bevitele mellett látványosan fogsz előrelépni izomtömegben.

3

3. Hónap : AMIKOR ERŐEMELŐVÉ VÁLSZ!

​A frissen felépített izomtömeged erősítése következik: itt az idő, hogy VALÓBAN nagy súlyokra menjünk, és minden edzésen átlépd a saját határaidat!

A 3. fázis célja a lehető legnagyobb 1 ismétléses guggolás, fekvenyomás és felhúzás felépítése, amelyet a fázist (és a programot) záró online erőemelő versenyen fogsz bemutatni.

Ezek után pedig izmosabban, erősebben és nagyobb tudással folytathatod az edzéseidet, mint valaha!

Tudjuk, Miről Beszélünk.

Edzői stábunknak összesen 60 évnyi tapasztalata van a súlyzós edzésben. Több, mint 1000 tanítványunkkal dolgoztunk személyesen az elmúlt 6 év során. Magyarország legnagyobb és legerősebb (2018, 2019 Magyar Bajnok) Erőemelő Csapata vagyunk.

Mióta az eszünket tudjuk, az hajt minket, hogy egy erősebb és izmosabb fizikumot tudjunk felépíteni, és most szeretnénk megosztani veled mindazt a tudást, amelyet sportolóként és edzőként az évek alatt felhalmoztunk.

A következő turnus indul: 2021. Január 3.

89
Nap
14
Óra
31
Perc
15
Másodperc

30 napos pénzvisszafizetési garancia!

Nem tudod, hogy neked való-e ez az egész? Nyugi, nem tudsz veszíteni semmit: egyrészt a PowerBuilder fennállásának 6 évnyi tapasztalatai alapjájn 100%-ig biztosak vagyunk benne, hogy nem fogod megbánni a csatlakozást... másrészt viszont ha bármi okból kifolyólag mégsem vagy elégedett azzal, amit kapsz, akkor az első hónapban bármikor visszakérheted a pénzt, nincs harag! :)

Rajtad a Sor!

Horváth Ottó

Csapattag 1.5 éve

5 év észnélküli gyúrás, majd 5 év autodidakta módon történő poweres edzés után döntöttem a csatlakozás mellett. A totálomra 3 hónap alatt 40 kilót sikerült pakolni, rengeteget segít, hogy hozzáértő emberek a kezembe adják az edzéstervet, nekem csak csinálnom kell.

Németh Gábor

Csapattag 2 éve

Hétről hétre változik az edzésterv, szakszerű módon felépítve. Jó arányban tartalmaz technikai és erő fókuszú gyakorlatokat, így mindkét téren sokat fejlődtem. A magyarázó videókban kapott instrukciók és tippek még világosabbá és értékesebbé teszik az edzsétervet. Középhaladó hobbi-erőemelőnek kérdés nélkül ajánlanám!

Köhler Norbert

Csapattag 1 éve

Láttam az előző turnusok eredményeit és szerettem volna egy csapat tagja lenni, ahol kapok egy jól megtervezett programot valamint edző segítséget is. Az első három hónapban sokat erősödtem. A program változatás, az edzői reakciók gyorsak, rengeteg motivációt kaptam a többiek által feltöltött videókból és a technikám is javult.

Gyakran Ismételt Kérdések

Hogyan működik pontosan ez az egész?

Online edzés? Szkeptikus vagyok...

Hogyan intézzem a fizetést?

Még kezdő vagyok, jó lesz ez nekem is?

Hogy néz ki a program, heti hány edzés?

Mi történik a 3 hónap után?

GAINZ365 TAGSÁG

Havidíjas fizetéssel

HUF

9.900

  • Zárt Facebook csoport
  • Állandó edzői segítségnyújtás
  • Hetente frissülő edzésprogram
  • Táplálkozási tanácsadás
  • Edzéstechnikai videó adatbázis
  • Rendszeres online fogadóórák

Szükségem van Rád, hogy megváltoztassuk a magyar fitneszipart.

A PowerBuildert azért alapítottam 6 évvel ezelőtt, hogy a testépítő média agymosó tevékenységének közepette legyen egy őszinte hang, aki elmondja: ha naturálon izmosodni akarsz, erősödnöd kell. 


Most pedig szintet lépünk: azt akarjuk, hogy az ország minden termében jelen legyenek a PowerBuilderek, és példát mutassanak az átlag terembejáróknak: megmutassák, hogyan edz egy Igazi Sportoló.

Wittmann Zsolt

PowerBuilder Vezetőedző