PowerBuilder Kezdő Edzésterv - PowerBuilder.hu

PowerBuilder
Kezdő Erőememlő Edzésprogram

(6 hetes)


Mit kell tudnod a programról?

Erőemelő fókusz

A program célja az erőemelő fogásnemekben (guggolás, fekvenyomás, felhúzás) való erősödés, ezek technikájának fejlesztése és egy kiegyensúlyozott fizikum építése.

Kezdőknek és gyúrósoknak

A programot azoknak javasoljuk, akik még maximum néhány hónapja kezdtek mélyrehatóbban ismerkedni az erőemelő fogásnemekkel, vagy eddig inkább ‘gyúrós’, erőfejlesztésre irányuló törekvés nélküli edzésterveket végeztek.

Egyszerű használat

Csak meg kell adnod a jelenlegi maxaidat (vagy munkasúlyaidat) guggolásból, fekvenyomásból és felhúzásból, és már akár holnaptól kezdheted a saját számaid alapján kialakított programodat!

Személyre szabott

A program annyira személyre szabott, amennyire egy hasonló általános, sablon terv lehet: a használandó súlyokat mindig az előző heted teljesítménye alapján fogod megkapni, így egy-egy különösen rosszul vagy jól sikerült nap nem fog eltéríteni a program által diktált útról.

Csatlakozz a PowerBuilder Klubhoz!

Ha belevágsz a programba, csatlakozz a zárt Facebook csoportunkhoz, ahol kérdések esetén a lehető leggyorsabban tudunk majd segíteni Neked. Ha pedig csak simán szeretnél napi szinten hasznos infókat kapni az erő- és izomnövelésről, akkor is itt a helyed... lépj be közénk a képre kattintva!