PowerBuilder Texas Method - PowerBuilder.hu

PowerBuilder Texas Method
(erő- és izomnövelő program)


Mit kell tudnod a programról?

Az ismert program.. most még jobb!

A Texas Method az egyik legnépszerűbb erő- és izomépítő program, Csapatunk ezt gondolta egy kicsit tovább azok számára, akiknek az erőnövelésen kívül az izomépítés is fontos.

Kezdőknek és középhaladóknak

A programnak két verzióját készítettük el: az egyiket kezdőbbeknek, akik még maximum néhány hónapja végzik progresszíven az erőemelő fogásnemeket, a másikat pedig középhaladóknak, akik már jártasabbak a guggolás-fekvenyomás-felhúzásban vagy tekintélyesebb gyúrós múltjuk van.

Egyszerű használat

Csak meg kell adnod a jelenlegi maxaidat (vagy munkasúlyaidat) guggolásból, fekvenyomásból és felhúzásból, és már akár holnaptól kezdheted a saját számaid alapján kialakított programodat!

Erőemelő fókusz

A program arra fókuszál, ami a leghatásosabb akkor, ha erőt és izmot szeretnél építeni: az erőemelő fogásnemek gyakorlására és ezekben való minél gyorsabb erősödésre.

Csatlakozz a PowerBuilder Klubhoz!

Ha belevágsz a programba, csatlakozz a zárt Facebook csoportunkhoz, ahol kérdések esetén a lehető leggyorsabban tudunk majd segíteni Neked. Ha pedig csak simán szeretnél napi szinten hasznos infókat kapni az erő- és izomnövelésről, akkor is itt a helyed... lépj be közénk a képre kattintva!

Vissza a PowerBuilder.hu-ra