PowerBuilder Edzések
egy Erősebb, Izmosabb Fizikumért.

Hogyan Néz Ki Egy PowerBuilder Edzés?

Átlagemberekből Sportolókat Csinálunk.

Félprivát Lebonyolítás

Csapattársaiddal egy időben és egy helyen, de tőlük teljesen függetlenül, saját program szerint fogsz edzeni, és közben végig olyan edzői figyelmet kapsz, mintha személyi edzésen lennél.

Tökéletes Technika Felépítése

A gyakorlatok technikáját lépésről-lépésre, aprólékos gonddal segítünk felépíteni azért, hogy tudd mit, hogyan és miért kell csinálnod azért, hogy hatékonyan és sérülésmentesen tudj erősödni.

Erőemelő Alapok

Az edzések vázát a guggolás-fekvenyomás-felhúzás hármasa alkotja, mellette izomépítést célzó gyakorlatokat fogsz végezni a kiegyensúlyozott fizikum építésének érdekében.

Személyre Szabott Edzéstervezés

A fejlődés egyik legfontosabb eleme az edzésterv: ezért ezt kitüntetett figyelemmel kezeljük, és minden Tanítványunknak 100%-ban egyénre szabott programot írunk.

Motiváló Csapat

Nálunk senki sem csak egy időtöltésként tekint az edzésre - mindenki mindent megtesz azért, hogy a jelenlegi szintjéről tovább tudjon lépni. Átlagemberekből sportolókat nevelünk.

Csak a Meló Számít!

Itt nem az számít, mekkora súlyokkal dolgozol az első edzésen vagy milyen cuccban jössz le. Kezdők és haladók, fiúk és lányok karöltve, egymást segítve nyomják és húzzák a vasakat.

? Less Be az Edzéseinkbe ?

Hol, Mikor, Mennyiért?

Budapesten Négy Helyszínen!

A PowerBuilder edzéseket heti háromszor fogod végezni.

Mivel nálunk mindenki egyéni edzésprogram alapján dolgozik, ezért nem kell másokhoz igazodnod: gyere le az általad választott idősávban, és nyomd le az előírt edzésedet, legyen az 1-1.5 (kezdőbbeknek), vagy akár 2-3 óra (haladóbbaknak) hosszú.

(Nálunk nem kell percre pontosan beleférned az edzésidőbe, a megadott idősávon belül akkor jössz és mész, amikor akarsz - az adott idősávban edző sportolóink létszámát pedig úgy igazítjuk, hogy kényelmesen elférjünk a teremben, és ne kelljen várni eszközökre.)

XI. Kerület: POWERBUILDER HQ

I. csoport: Hétfő + Szerda + Péntek (07-09:00)
II. csoport: Hétfő + Szerda + Péntek (17-21:00)
III. csoport: Kedd + Csütörtök (17-21:00) + Szombat (9-12:00)

Havi tagság: 29.990 Ft (17.500 Ft edzői díj + 12.490 Ft terembérlet)

III. Kerület: THOR GYM Óbuda

I. csoport: Hétfő + Szerda + Péntek (17-21:00)
II. csoport: Kedd + Csütörtök (17-21:00) + Szombat (9-12:00)

Havi tagság: 27.500 Ft (17.500 Ft edzői díj + 10.000 Ft terembérlet)

XIV. Kerület: THOR GYM Zugló

I. csoport: Hétfő + Szerda + Péntek (17-20:00)

Havi tagság: 27.500 Ft (17.500 Ft edzői díj + 10.000 Ft terembérlet)

XXI. Kerület: THOR GYM Csepel

I. csoport: Kedd + Csütörtök (17-21:00) + Szombat (10-13:00)

Havi tagság: 29.990 Ft (17.500 Ft edzői díj + 12.490 Ft terembérlet)

Hogyan Fogunk Segíteni Neked?

...A Legjobb Kezekben Lesz a Fejlődésed!

Személyre Szabott Edzésprogram

A fejlődés és az egy helyben toporgás között a szakszerűen összeállított edzésprogram jelenti a különbséget. Azok a programok, amelyeket neten találhatsz sosem lehetnek tökéletesek számodra, hiszen azok egy általános egyénre lettek kialakítva és nem Rád.

A PowerBuilder edzéseket egy számodra írt, havonta frissített egyéni edzésprogram alapján fogod végezni, melynek megtervezésekor mindent figyelembe veszünk, amit kell: az edzésmúltadat, a céljaidat, a jelenlegi szintedet, a mozgásod minőségét és ezek segítségével egy olyan programot alkotunk Neked, amely maximális sebességgel visz a céljaid felé.

Tökéletes Technika

Az erőemelő fogásnemek, a guggolás, fekvenyomás és felhúzás a leghatékonyabb erő- és izomépítő gyakorlatok, amelyeket edzőteremben végezhetsz - viszont összetettségük miatt a helyes kivitelezés elsajátítása döntő fontosságú.

A PowerBuilder edzéseken segítünk minden gyakorlatot az alapoktól felépíteni és a számodra tökéletes technikát begyakorolni, haladóbb szinten pedig olyan tippeket kaphatsz, melyek alkalmazásával akár már rögtön érezhető teljesítménynövekedést tapasztalhatsz.Fókuszban az Izomépítés

Edzésrendszerünkben az erőemelő fogásnemek gyakorlása mellett kiemelt figyelmet fordítunk az izomépítésre: azaz ne gondold, hogy minden edzés csak a maxolásról és a nagy súlyokról szól! Az építkezés legalább ennyire fontos, hiszen a súlyokat az izmaid fogják mozgatni, így ha erős akarsz lenni, akkor nem hanyagolhatod el az izomépítésre való törekvést. 

Ehhez előszeretettel programozunk magasabb ismétlésszámos, izomépítésre fókuszáló edzésblokkokat, illetve állandó jelleggel használunk testépítő-jellegű gyakorlatokat az elmaradt területek felhozására.

Mobilitás, Stabilitás

Ahhoz, hogy egyre nagyobb súlyokkal tudj dolgozni, egy stabil alapra, egy jól működő vázra van szükséged, és sajnos ez jó eséllyel nincs meg: a modern életmód ‘áldásos’ hatásai miatt a mozgásunk messze van azoktól az anatómiailag optimális mozgásmintáktól, melyek segítségével biztonságosan és eredményesen mozoghatunk.

A PowerBuilder edzéseken a tökéletes mozgás megteremtése az elsődleges cél, ennek érdekében egy alapos állapotfelmérés során megkeressük azokat a ‘fékeket’, melyek a teljesítményedet korlátozzák és nagy erőkkel dolgozunk ezek megszüntetésén, feloldásán.

Versenyzési Lehetőség

Hiszünk abban, hogy a lehető leggyorsabb fejlődéshez szükségünk van konkrét, kézzel fogható célok kitűzésére: erre pedig a versenyzés a legjobb megoldás.

Kezdőbb Tanítványaink számára a háziversenyeinken biztosítunk megmérettetési lehetőséget, ha pedig komolyabb szinten szeretnél versenyezni, akkor is tökéletes kezekben leszel, hiszen mára Magyarország legnagyobb versenyzői csapatával büszkélkedhetünk, köztük több Magyar Bajnokkal és csúcstartóval, valamint Európa-Bajnoki érmessel.


Biztos, Hogy Neked Való Ez?

Tanítványaink Mondták Rólunk

"Rengeteget fejlődtem a csatlakozásom óta!"

A konditermi edzésekkel elkezdtem stagnálni, és ízületi fájdalmaim is voltak - PowerBuilder Csapathoz való csatlakozásom óta ezek a problémák már a múlté, rengeteget fejlődtem, tetszik az edzők technikai alapossága, a csapatszellem és a tudatos edzéstervezés, a házi erőemelő versenyek pedig hatalmas motivációt adnak.

HUJBER JÁNOS 

"Itt valóban sportolónak érzem magam!"

A PowerBuilder rendszerben valóban sportolónak érzem magam, minden edzésnek jelentősége van és látom, hogy merre tart a fejlődésem. A gondosan összerakott edzésprogram hónapról-hónapra közelebb visz a céljaim felé, újra van kedvem tudatosan kajálni és minden edzést nagyon várok!

DOSZPOD BALÁZS

"Egy értékes emberekből álló közösségre találtam!"

Egy olyan szuper összetartó közösségre/csapatra találtam, ahol értékes, értelmes, hasonlóan gondolkodó, a céljaikért keményen küzdő, igazán motiváló emberekből valódi barátokat szereztem. Kitartóbb vagyok, megtanultam küzdeni az álmaimért nem csak otthon sírni értük. Megtanultam értékelni az apróbb kitűzött célokat, megtanultam hinni magamban és azt is, hogy a befektetett munka mindig meghozza a gyümölcsét! És ez a fejlődés, az életem minden területére rányomta a bélyegét.

CZELLÉR ZSANETT

"Alig várom minden nap, hogy beállhassak a súly alá!"

A PowerBuildernek köszönhetően találtam egy hobbit, amit szeretek. Teljesen más úgy lemenni egy edzésre, hogy az ember kötelességnek érzi, mint úgy, hogy tényleg szereti és alig várja, hogy megint beálljon a súly alá. De talán még ennél is fontosabb, hogy részese lehetek egy nagyon jó és motiváló emberekből álló Csapatnak."

KÖVESD VIKTOR 

"Nagyon jó érzés, hogy hétről-hétre látszik a fejlődés!"

Végre megtaláltam azt a sportot, amit szívesen csinálok, mindig várom a délutánt, hogy elkezdődjön az edzés. Nagyon motiváló a társaság és az edzőm is. Tetszik, hogy minden edzés jó hangulatban telik, de azért persze mindenki keményen dolgozik. Az pedig nagyon jó érzés, hogy hétről hétre látszik a fejlődés, egyre nagyobb súlyokkal dolgozom!

DOMJÁN DIÁNA

"Itt motivált, és motiváló emberek között tudok edzeni!"

Itt nem csupán motivált és motiváló sportolók közt tudok edzeni, de szerencsém volt megismerni olyan embereket akiket bátran nevezhetek barátaimnak… ugyanis nem csak felületes, merev és csupán önmagukkal foglalkozó karaktereket ismertem meg, hanem igazi egyéniségeket. És szerintem ez az egyik legnagyobb "ereje" a PWB-nek.

KOVÁCS GERGŐ

Készen Állsz, Hogy az Edzéseidet egy Új Szintre Emeld?

Fennállásunk óta már több, mint 1000 Tanítványunkat tettük erősebbé és izmosabbá...

Kattints, töltsd ki az űrlapot, és legyél Te a következő!