Mire van szükséged a fejlődéshez?

Segítünk kihozni belőled a maximumot!

Amikor elkezdtél edzeni, akkor nem kellett túlgondolni a dolgot, csak keményen dolgozni és jött a fejlődés... igaz? Azonban ahogyan alkalmazkodni kezd a tested a terheléshez és izmosodsz, erősödsz, úgy jönnek egyre lassabban az eredmények, és előbb-utóbb azt fogod észrevenni, hogy csak egyhelyben toporogsz. Vagy talán már el is jött ez az idő? 

Nagyon sokan ezen a ponton a szteroidokhoz nyúlnak, azonban ha Te nem ezt az utat akarod választani és egészségesen akarsz minél fittebb, izmosabb és erősebb lenni, akkor egy csomó dologgal tisztában kell lenned. Nagyon sok tanulást és utánajárást igényel az, hogy meg tudj bizonyosodni arról, hogy az edzést és minden annak velejáróját (pihenés, kaja, tápkiegek) helyesen végzed.

Ha erre nincs időd és energiád, és már holnaptól a lehető legjobb eredményeket akarod, akkor segítünk: a PowerBuilder Csapat tagjaként élvezheted a PowerBuilder edzőinek évtizedes tapasztalatát és többszáz tanítványon sikerrel alkalmazott tudását, és folyamatos profi segítséget kaphatsz az alábbi, fejlődés szempontjából esszenciális tényezőkkel kapcsolatban!

1. Tökéletes technika


A súlyzós edzés összetett, sok ízületet és izmot igénybevevő gyakorlatai segítségével tudjuk a legtöbb izmot és erőt építeni, azonban a legnagyobb veszélyt is ők hordozzák magukban: ha helytelenül végzed a guggolást, fekvenyomást, felhúzást és az ehhez hasonló alapgyakorlatokat, akkor jobb esetben stagnálni fogsz a rossz technika miatt, rosszabb esetben pedig meg fogsz sérülni.

A PowerBuilder edzéseken segítünk minden gyakorlatot az alapoktól felépíteni és a számodra tökéletes technikát begyakorolni, haladóbb szinten pedig olyan tippeket kaphatsz, melyek alkalmazásával akár már rögtön érezhető teljesítménynövekedést tapasztalhatsz.

2. Optimális edzésprogram


A fejlődés és az egyhelyben toporgás között a megfelelően összeállított edzésprogram jelenti a különbséget. Azok a programok, amelyeket neten találhatsz sosem lehetnek tökéletesek számodra, hiszen azok egy általános egyénre lettek kialakítva és nem a Te testedre. 

A PowerBuilder edzéseket egy számodra írt, havonta frissülő egyéni edzésprogram alapján fogod végezni, melynek megtervezésekor mindent figyelembe veszünk, amit kell: az edzésmúltadat, a céljaidat, a jelenlegi szintedet, a mozgásod minőségét és ezek segítségével egy olyan programot alkotunk Neked, amely maximális sebességgel visz a céljaid felé.

3. Egészséges mozgás


Ahhoz, hogy a tested egy jobban terhelhető, zsírmentesebb, izmosabb géppé alakítsd, egy stabil alapra, egy jól működő vázra van szükséged, és sajnos ez jó eséllyel nincs meg; a modern életmód ‘áldásos’ hatásai, a rossz mozgásminták berögződése vagy egyeseknél a túl korai sportspecializáció eredményeiként, a mozgásunk messze van azoktól az anatómiailag optimális mozgásmintáktól, melyek segítségével biztonságosan és eredményesen mozoghatunk. 

A PowerBuilder edzéseken a tökéletes mozgás megteremtése az elsődleges cél, ennek érdekében egy alapos állapotfelmérés során megkeressük azokat a ‘fékeket’, melyek a teljesítményedet korlátozzák és nagy erőkkel dolgozunk ezek megszüntetésén, feloldásán.

4. Személyre szabott étrend


Természetesen az edzés önmagában nem elég, hiszen a fizikumunk átalakításához az étrendünknek is úgy kell felépülnie, hogy támogatni tudja céljainkat. Azonban ezt nem intézhetjük el annyival, hogy ‘egyél napi ötször csirkerizst, meg sok zöldséget’, hiszen mindenkinek más-más az életvitele, a főzésre fordítható ideje és energiája, valamint ízlése.

A számodra tökéletes étrend ezen szempontokat figyelembe veszi és úgy segít kihozni belőled a maximumot, hogy közben nem kell szenvedned.

Kovács Albert

Nem gondolom, hogy jelenleg Magyarországon létezne ennél komolyabb színvonal, edzőkkel akik ilyen mélységű és naprakész tudással rendelkeznének az erőedzés témájában.

Kezdőnként talán nehezebb észrevenni, amit egy év távlatából már világosan látok, hogy csakis alkalmas szakemberrel érdemes együtt dolgozni, hisz a megfelelő szemléletmód segítségével rengeteg zsákutcától és csalódástól kíméli meg magát az ember a súlyzós edzés tévhitekkel teli világában.

Életem egyik legjobb döntésének tartom, hogy elkezdtem edzeni a PowerBuilder csapatával, maximálisan ajánlom mindenkinek, akinek cél az erő és izomtömeg fejlesztése.

Személyi edzés, vagy csoportos órák?

Egyik sem.

Személyi edzés

Egy személyi edzés során Te egyedül dolgozol, az edződ pedig felügyel. Szerintünk Te nem igényled azt, hogy állandóan feletted álljon valaki és számolja az ismétléseket... ráadásul ez egy elég drága megoldás lenne.

Félprivát edzés

A félprivát edzések ötvözik a másik két típus előnyeit: folyamatos edzői felügyelet mellett, kis csoportokban (4-6 fő), egyéni edzésprogram alapján dolgozhatsz. Olyan, mint a személyi edzés, csak nem kerül egy vagyonba és élvezetesebb!

Csoportos edzés

A klasszikus csoportos edzések során 10-12 társaddal együtt edzel, az edző pedig diktálja a feladatokat. Szerintünk ilyen nagy csoportban nem juthat mindenkire elegendő figyelem, és az egyéni edzésprogramozás sem valósítható meg.

PowerBuilder - egy egészen másfajta szemlélet. Már az állapotfelmérés során ízekre szednek, aminek következtében olyan titkokra és összefüggésekre derül fény a testünkkel kapcsolatban, amikre nem is gondoltunk volna! A személyre szabott edzésterv és az állandó profi edzői felügyelet mellett pedig garantált a fejlődés!

Magyar Noémi

Hol találhatsz meg minket?

A Thor Gymről

A Thor Gym első, újbudai terme 2013-ban, második, zuglói terme pedig 2015-ben nyitotta meg kapuit az erősödni, izmosodni vágyó közönség számára. A PowerBuilder Csapata már a kezdetekkor tökéletes otthonra lelt a Thor Gymben, hiszen a hely szellemisége tökéletesen párhuzamban áll a mi gondolkodásunkkal: az edzőtermekben minden azzal a céllal lett kialakítva, hogy az ide látogatók az erőedzés segítségével kihozhassák magukból a maximumot.

Ezt a terembe lépve Te is rögtön érezheted, hiszen itt nem kell kerülgetned az értelmetlen gépeket és futópadokat, ellenben rengeteg súly, rúd, kettlebell, egykezes súlyzó, gumiszalag és egyéb olyan eszközök állnak rendelkezésedre, amelyek fejlődésed szolgálják. A terem underground hangulata pedig egyedülálló az országban, itt nincsenek a tükör előtt feszengő majmok és a kardiógépek mellett strázsáló 'személyi edzők' - csak a kemény munka!

Thor Zugló

Replace this with your Google Map embed code.

Cím: 1144 Budapest, Füredi u. 72-76
Web: www.thorzuglo.hu

Thor Újbuda

Replace this with your Google Map embed code.

Cím: 1116 Budapest, Nándorfejérvári út 40/a
Web: www.thorujbuda.hu

Gebri Ákos

Sok év sportolás, számtalan sérülés, törés, szakadás és folyamatos izületi fájdalmak után döntöttem el, hogy olyan sporttal akarok foglalkozni a jövőben, amit nem leépít, hanem egészségesebbé tesz, erre pedig a PowerBuilder a legalkalmasabb rendszer.

A folyamatos erőfejlesztés, izomépítés és a megnövekedett izületi mobilitás mind-mind hozzásegít az egyéni célok eléréséhez . Erősnek lenni pedig elég menő, még akkor is, ha tudod: soha nem vagy ELÉG erős!

Mennyibe kerül?

A kurzus havidíja

Egy éve kezdtem el PowerBuilder edzésekre járni, hogy az ülőmunka során kialakult hátproblémáimat, illetve kezdődő súlygyarapodásomat még időben megakadályozzam.

Harminc évesen ennél nem is reméltem többet, ezért az elkövetkező hónapok meglepetések sorozatát hozták.. Ha valaki akkor azt mondja, felemelek majd 90 kilót, megcsinálok sorozatban 10 fekvőtámaszt s még húzódzkodni is képes leszek, azt biztos nem hiszem el.

Ezeken azonban már túl vagyok, melynek köszönhetően felépült korábban nem létező önbizalmam, és alig várom az újabb mérföldkövek elérését. Kitűnő irányítás alatt, jó hangulatú edzéseken ez egyedül idő kérdése.

Fekete Angéla

Mikor jöhetsz?

Az órarendünk

A PowerBuilder edzéseket heti háromszor fogod végezni, nettó egy órában alkalmanként.

Erre még számold rá a bemelegítés hosszát (kb. 10-15 perc, ennyivel hamarabb kéne lejönni mindig), melyet egy egyéni bemelegítési protokoll alapján fogsz végezni, valamint azt, hogy egy-egy keményebb edzésciklus alatt az edzés akár hosszabbra is elhúzódhat, mint egy óra. Mi szóltunk!

Tasnádi Gergő

2 év lelkes, de teljesen esetleges konditermi edzés után találtam meg a PowerBuilder.hu-t. Mivel a cikkekből érződött a szakértelem és a sport iránti szeretet, ezért úgy döntöttem, hogy beiratkozom az egyik csoportba. 

Ez remek döntésnek bizonyult, hiszen megtanultam helyesen végezni a gyakorlatokat, (ezáltal pedig a korábbi eredményeim rögtön feljavultak és a kisebb fájdalmaim megszűntek), valamint azt, hogy milyen jó dolog, ha az embernek van egy terve arra vonatkozóan, hogy honnan hova szeretne eljutni, mit szeretne elérni.

Hihetetlenül jó érzés úgyelindulni az edzésre, hogy pontosan tudom, hogy mit fogok aznap csinálni, és mekkora súllyal. Ráadásul látom azt hó elején, hogyha rendesen megcsinálom a hónap összes edzését, akkor hó végén mennyivel erősebb leszek – ez rendkívül motiváló,

JELENTKEZZ BE INGYENES ÁLLAPOTFELMÉRÉSÜNKRE!

Itt először leülünk beszélgetni a céljaidról, sportmúltadról, sérüléseidről és mindenről, ami fontos lehet az első edzésprogramod kialakításához. Utána pedig elvégzünk néhány felmérő gyakorlatot, melyek segítségével képet kaphatunk a mozgásodról, ízületeid mobilitásáról és erőnlétedről. Mindezek végeztével felvázoljuk a közös munkára vonatkozó terveinket, majd eldöntheted, hogy bele szeretnél-e vágni a "PowerBuilderkedésbe"!